ΑΘΗΝΑ
02:15
|
28.03.2023
Μία γυναίκα σκοτώθηκε από την επίθεση σύμφωνα με το αρχηγείο εδαφικής άμυνας της αποκαλούμενης Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τα ουκρανικά στρατεύματα πραγματοποίησαν δύο επιθέσεις στο Ντονέτσκ, εκτοξεύοντας 11 πυραύλους με τη χρήση εκτοξευτών Grad, όπως έγραψε στο κανάλι της στο Telegram η αποστολή της αποκαλούμενης Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ (DPR) στο Κοινό Κέντρο Ελέγχου και Συντονισμού για θέματα που σχετίζονται με τα εγκλήματα πολέμου της Ουκρανίας.

Έξι πύραυλοι εκτοξεύτηκαν στη συνοικία Κιρόφσκι ενώ άλλοι πέντε πύραυλοι εκτοξεύτηκαν στην περιοχή Βοροσιλόφσκι. Νωρίτερα, το αρχηγείο εδαφικής άμυνας της DPR δήλωσε ότι μια γυναίκα σκοτώθηκε όταν βομβαρδίστηκε η περιοχή Βοροσιλόφσκι.

«Μια γυναίκα πολίτης σκοτώθηκε ως αποτέλεσμα βομβαρδισμών κατοικημένων γειτονιών στην περιοχή Βοροσιλόφσκι του Ντoνέτσκ με τη χρήση ουκρανικών εκτοξευτών πυραύλων BM-21 Grad», έγραψε το αρχηγείο στο κανάλι του στο Telegram.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Υπό σφοδρή πίεση ο Νετανιάχου (upd)

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός έφθασε το απόγευμα στην Κνέσετ, στο φόντο μαζικών κινητοποιήσεων και πρωτοφανούς γενικής απεργίας, μετά από μια νύχτα οργής.
ΣΥΝΑΦΗ

Εφαρμογή Panic Button κατά της ενδοοικογενειακής βίας

Σεξουαλική κακοποίηση εφήβου στο Ηράκλειο Κρήτης από γνωστό λυράρη

Πενιχρές αυξήσεις προτείνει στους Βρετανούς εκπαιδευτικούς

Πέθανε ο αγωνιστής της αριστεράς, Κώστας Τάτσης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα