ΑΘΗΝΑ
05:28
|
10.06.2026
Μέρος της σκηνής της κεντρικής αίθουσας του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά κατέρρευσε το μεσημέρι, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά τέσσερις μαθητές.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μέρος της σκηνής της κεντρικής αίθουσας του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά κατέρρευσε το μεσημέρι, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά τέσσερις μαθητές.

Ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά, Ιωσήφ Βουράκης, ανέφερε σχετικά ότι κατά τη διάρκεια πρόβας μαθητών του Μουσικού Σχολείου, ο παραγωγός άλλαξε χωρίς προειδοποίηση στηρίγματα στη σκηνή, με αποτέλεσμα να προκληθεί το ατύχημα.

Ο ίδιος ανέφερε ακόμα ότι θα αναζητηθούν ευθύνες για όσα συνέβησαν, ενώ ζήτησε συγγνώμη τόσο από τους γονείς όσο και από τους μαθητές. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι αλλαγές στη σκηνή έγιναν χωρίς να το γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι οι τεχνικοί του θεάτρου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Ισραήλ εμποδίζει το ταξίδι 17.000 ασθενών από τη Γάζα για θεραπεία

Βουλή: Ψηφίσθηκε κατά πλειοψηφία επί της Αρχής το ν/σ. «Εφαρμογή Συμφώνου για Μετανάστευση και Άσυλο»

Ο Τραμπ λέει ότι το Ιράν κατέρριψε αμερικανικό ελικόπτερο πάνω από το Ορμούζ, υπόσχεται να απαντήσει

Γαλλία: 132 συντονιστές σχολικών δραστηριοτήτων τέθηκαν σε διαθεσιμότητα στο Παρίσι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα