ΑΘΗΝΑ
17:14
|
20.04.2024
24ωρη απεργία αύριο ενάντια στο κλείσιμο 100 καταστημάτων που θα φέρει 2.500 απολύσεις.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε δυναμική κινητοποίηση προχωρούν, αύριο Τρίτη, οι εργαζόμενοι της Τράπεζας Πειραιώς απατώντας με 24ωρη απεργία στον σχεδιασμό της Διοίκησης για κλείσιμο 100 καταστημάτων που θα σημάνει 2.500 απολύσεις.

«Απεργούμε ενάντια στον σχεδιασμό συρρίκνωσης της Τράπεζας», σημειώνει ο Σύλλογος Εργαζομένων Τράπεζας Πειραιώς (Σ.Ε.Τ.Π) σε ανακοίνωση του και επισημαίνει πως ο σχεδιασμός της Διοίκησης -με την επίκληση του ψηφιακού μετασχηματισμού δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα των αναγκών, τόσο των εργαζομένων όσο και των συναλλακτικών αναγκών της πελατείας.

«Αγνοείται επιμελώς κι εσκεμμένα από τη Διοίκηση, ότι όλοι οι εργαζόμενοι στην Τράπεζα, διαθέτουν υψηλότατο μορφωτικό επίπεδο και σημαντική εργασιακή εμπειρία. Διαθέτουν ποιοτικά στοιχεία που τους δίνουν τη δυνατότητα να αξιοποιηθούν κατάλληλα και αποτελεσματικά, με εκπαίδευση στις νέες τραπεζικές επαγγελματικές ανάγκες που διαμορφώνονται. Δημιουργούνται με αυτό τον τρόπο, οι κατάλληλες συνθήκες για αύξηση της παραγόμενης προστιθέμενης αξίας τόσο των εργαζομένων όσο και της Τράπεζας αλλά και των ίδιων των πελατών», τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση.

«Η συρρίκνωση δεν είναι λύση πρέπει να σταματήσει!», τονίζουν οι εργαζόμενου και προσθέτουν: «Επισημαίνουμε επιτακτικά, ότι η ψηφιοποίηση του τραπεζικού τομέα, μπορεί και πρέπει, να αναδείξει αναβαθμισμένες ποιοτικά θέσεις εργασίας και να βελτιώσει τις σχέσεις με τους πελάτες, για τη μέγιστη κοινωνική αποτελεσματικότητα της τεχνολογίας».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε έξω από τη δίκη του Τραμπ στο Μανχάταν

Έκρηξη σε στρατιωτική βάση στο Νότιο Ιράκ

Αύριο Κυριακή η 41η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης

Ζαχάροβα: Σκόπιμη και εν ψυχρώ δολοφονία Ρώσου δημοσιογράφου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα