ΑΘΗΝΑ
15:05
|
24.04.2024
Το Παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας επιβεβαιώνει ότι τρεις Παλαιστίνιοι, δύο εκ των οποίων είναι αδέρφια, σκοτώθηκαν από πυρά των ισραηλινών δυνάμεων κατοχής.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το Παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε, σήμερα Τρίτη, τον θάνατο του Τζαουάντ αλ Ριμάουι, 22 ετών, και του αδελφού του Θαφέρ αλ Ριμάουι, 21 ετών, από πυρά των ισραηλινών δυνάμεων κατοχής στο Καφρ Έιν, βορειοδυτικά της Ραμάλα στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη. Το υπουργείο ανέφερε ότι ο Τζαουάντ πέθανε από σφαίρα στη λεκάνη, ενώ ο αδελφός του πυροβολήθηκε στο στήθος.

Στο ίδιο πλαίσιο, οι ισραηλινές δυνάμεις κατοχής σκότωσαν, χθες Δευτέρα, τον πρώην κρατούμενο Παλαιστίνιο Μουφίντ Ικχλαίλ και τραυμάτισαν αρκετούς πολίτες κατά τη διάρκεια συγκρούσεων στην πόλη Μπέιτ Ουμάρ, βόρεια του Αλ Χαλίλ, στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη .

Η Ερυθρά Ημισέληνος ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι περισσότεροι από 11 νεαροί άνδρες τραυματίστηκαν από σφαίρες, συμπεριλαμβανομένων δύο των οποίων οι τραυματισμοί χαρακτηρίστηκαν σοβαροί, κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων στο Μπέιτ Ουμάρ.

Τοπικές πηγές ανέφεραν ότι οι ισραηλινές δυνάμεις κατοχής έκαναν έφοδο στην κλινική όπου νοσηλεύονταν οι τραυματίες.

Οι Παλαιστίνιοι αντιμετώπισαν ισραηλινές δυνάμεις κατοχής που προσπάθησαν να προχωρήσουν σε δρόμους που είχαν αποκλειστεί από κάδους απορριμμάτων και πρόχειρα οδοφράγματα στην πόλη.

Πηγή: english.almayadeen.net

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ισπανία: Ύποπτη για διαφθορά η σύζυγος του Σάντσεθ

Ρατσιστική επίθεση σε βάρος διανομέα στον Άγιο Δημήτριο καταγγέλλει η ΚΕΕΡΦΑ

Άλογα του Ιππικού «δραπέτευσαν»-Πανικός και τραυματίες στο κέντρο του Λονδίνου

Το σινικό κίνημα των κακοντυμένων εργαζομένων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα