ΑΘΗΝΑ
00:43
|
27.04.2024
Eκδήλωση - ανοιχτή συνέλευση της τρανσφεμινιστικής συλλογικότητας «Καμία Ανοχή» την Κυριακή, σχετικά με την εξέγερση στο Ιράν.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μια εκδήλωση – ανοιχτή συνέλευση σχετικά με την εξέγερση στο Ιράν διοργανώνει η τρανσφεμινιστική συλλογικότητα «Καμία Ανοχή» το απόγευμα της Κυριακής (18:00) στον χώρο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων (ΣΕΑ) στο Θησείο.

«Στην εκδήλωση θα μιλήσουν γυναίκες από το Ιράν σχετικά με το κοινωνικο-πολιτικό αποτύπωμα του καθεστώτος της Ισλαμικής Δημοκρατίας, τα γεγονότα που οδήγησαν στο ξέσπασμα της εξέγερσης, τις συνθήκες υπό τις οποίες πραγματοποιείται, τα διακυβεύματα που θέτει ο αγώνας των γυναικών αλλά και ευρύτερα ζητήματα όπως το εργασιακό περιβάλλον για τις γυναίκες στο Ιράν» αναφέρει σχετικά η συλλογικότητα.

Όπως επισημαίνει, «μέσα από το μοίρασμα σκεπτικών και βιωμάτων, η εκδήλωση/ανοιχτή συνέλευση αποσκοπεί στη διάδοση των φωνών των αγωνιστριών για τη ζωή στο Ιράν για τις γυναίκες, τα ΛΟΑΤΚΙΑ+, τις εθνικές μειονότητες, την εργατική τάξη, για τις συνθήκες που κινητοποιήσαν την εξέγερση αλλά και την εξέλιξή της στο πλαίσιο του ασφυκτικού κλοιού καταστολής, συλλήψεων και βασανιστηρίων».

Η εκδήλωση στο fb είναι διαθέσιμη εδώ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μέρες Καριέρας αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος Τουρισμός για Όλους 2024

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Συνέλαβαν μέλη του DiEM25 και του MERA25 στη Γερμανία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα