ΑΘΗΝΑ
10:35
|
08.06.2026
Δύο μαθήτριες τραυματίστηκαν κοντά σε σχολείο από δράστη που κρατούσε μαχαίρι σε πόλη της νοτιοδυτικής Γερμανίας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δύο μαθήτριες τραυματίστηκαν όταν δέχθηκαν επίθεση κοντά σε σχολείο στη νοτιοδυτική Γερμανία το πρωί της Δευτέρας, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, επιβεβαιώνοντας δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild.

Ο εκπρόσωπος τύπου είπε ότι δεν μπορούσε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την επίθεση, η οποία έλαβε χώρα στο Illerkirchberg, μια πόλη περίπου 5.000 κατοίκων δυτικά του Μονάχου στο κρατίδιο της Βάδης- Βυρτεμβέργης.

Η γερμανική εφημερίδα Bild είχε αναφέρει νωρίτερα ότι ο δράστης κρατούσε μαχαίρι.

Αφού έφτασε στο σημείο και φρόντισε τα δύο βαριά τραυματισμένα κορίτσια, η αστυνομία διαπίστωσε ότι ένας ύποπτος είχε καταφύγει σε ένα γειτονικό κτίριο, είπε ο Βόλφγκανγκ Γιούργκενς, εκπρόσωπος της αστυνομίας στη γερμανική πόλη Ουλμ, στο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο SWR.

Τα άτομα που βρίσκονταν μέσα στο κτίριο έχουν τεθεί υπό κράτηση, είπε, χωρίς να διευκρινίσει πόσα άτομα βρέθηκαν και αν κάποιος από αυτούς ήταν ο ύποπτος για την επίθεση.

«Όλα τα περαιτέρω θα προκύψουν από την έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη», είπε.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σεισμός 7,8 Ρίχτερ στις Φιλιππίνες-Πολλοί νεκροί και τραυματίες, καταστροφές σε κτίρια και συναγερμός για τσουνάμι (upd)

64 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 48ωρο

Νέα σεισμική δόνηση 4,3 Ρίχτερ στην Εύβοια

Θεσσαλονίκη: Σε σοβαρή κατάσταση 15χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα