ΑΘΗΝΑ
19:04
|
06.02.2023
Η φωτιά που ξέσπασε σε παρακείμενο κτίριο σήμανε άμεσα συναγερμό στην πυροσβεστική καθώς έθεσε σε κίνδυνο τις διοικητικές υπηρεσίες του Εθνικού Θεάτρου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι διοικητικές υπηρεσίες του Εθνικού Θέατρου απειλήθηκαν απόψε από φωτιά που ξέσπασε σε παρακείμενο εγκαταλελειμμένο κτίριο ιδιοκτησίας του ΝΙΜΙΤΣ επί της οδού Σατωβριάνδου 46 στο κέντρο της Αθήνας, όπου καταφεύγουν τοξικομανείς.

Χάρη στην έγκαιρη και άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αποτράπηκαν τα χειρότερα.

Ωστόσο, η νέα πυρκαγιά έδωσε την αφορμή στον καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Ιωάννη Μόσχου, να επαναλάβει, μιλώντας απόψε σε δημοσιογράφους, την έκκληση του στις αρμόδιες αρχές προκειμένου να αναλάβουν πρωτοβουλίες που θα τερματίσουν το καθεστώς ομηρίας και αβεβαιότητας που αφορά το Εθνικό Θέατρο, παρέχοντας πρώτα από όλα μία μόνιμη και αξιοπρεπή λύση για την φιλοξενία των τοξικομανών και την στήριξη των προσπαθειών απεξάρτησής τους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ατομική ευθύνη και αδρανοποίηση λειτουργίας, η περίληψη της ετοιμότητας του επιτελικού κράτους

Περιορισμός δραστηριοτήτων, μηχανισμὀς 112, τηλεκπαίδευση και τηλεργασία τα εργαλεία του κατά τα άλλα έτοιμου κρατικού μηχανισμού που επιστρατεύει εκ νέου το αφήγημα της ατομικής ευθύνης.
ΣΥΝΑΦΗ

Τουρκία-Συρία: Αγώνας ανεύρεσης επιζώντων στα συντρίμμια-Χιλιάδες νεκροί και τραυματίες

Βοήθεια για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία από τους εργάτες της Cosco

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Είμαστε στο πλευρό των λαών Τουρκίας και Συρίας

Αναμονή 5 μηνών για μία εξέταση στα βρετανικά νοσοκομεία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα