ΑΘΗΝΑ
00:07
|
25.02.2024
Οι πρώτες πληρωμές στους δικαιούχους θα πραγματοποιηθούν μέχρι τις 21 Δεκέμβρη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Λήγει αύριο, Παρασκευή 9 Δεκέμβρη, λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις επιδόματος θέρμανσης στην ηλεκτρονική πλατφόρμα MyΘέρμανση.

Οι πρώτες πληρωμές στους δικαιούχους του επιδόματος θέρμανσης θα πραγματοποιηθούν μέχρι τις 21 Δεκέμβρη, με τα ποσά όμως να μην φτάνουν ούτε στο ελάχιστο να καλύψουν τις ανάγκες των εργατικών – λαϊκών οικογενειών που μαστίζονται από την ενεργειακή φτώχεια και την ακρίβεια.

Συγκεκριμένα, το επίδομα, σε πρώτη φάση θα το λάβουν εκείνοι που ήταν και πέρυσι δικαιούχοι, αλλά και όσοι αγόρασαν πετρέλαιο έως τις 30 Νοέμβρη. Οι πληρωμές, σύμφωνα με τη σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ), θα γίνουν σε τρεις φάσεις.

Συγκεκριμένα:

  • Έως την 21η Δεκεμβρίου υπό την προϋπόθεση καταχώρισης των απαιτούμενων στοιχείων έως και την 9η Δεκεμβρίου.
  • Έως την 28η Φεβρουαρίου 2023 για το σύνολο των αγορών που θα τιμολογηθούν έως την 31η Ιανουαρίου 2023 και υπό την προϋπόθεση καταχώρισης των απαιτούμενων στοιχείων έως και τη 15η Φεβρουαρίου 2023.
  • Έως την 28η Απριλίου 2023 για το σύνολο των αγορών που θα τιμολογηθούν έως την 31η Μαρτίου 2023 και υπό την προϋπόθεση καταχώρισης των απαιτούμενων στοιχείων έως και τη 15η Απριλίου 2023.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αυστρία: Τέσσερις γυναίκες και ένα κορίτσι σκοτώθηκαν στη Βιέννη μέσα σε 24 ώρες

Ετήσιο μνημόσυνο για τα θύματα του δυστυχήματος των Τεμπών

Γαλλία: Λήξη της απεργίας των εργαζομένων στον Πύργο του Άιφελ

Τουλάχιστον 15 νεκροί από πυρκαγιά σε πολυκατοικία στη Ναντζίνγκ της Κίνας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα