ΑΘΗΝΑ
18:36
|
29.03.2023
«Εδώ βιάζανε τη 12χρονη» και κόκκινες μπογιές από τον Ρουβίκωνα στον οίκο ανοχής όπου φέρεται πως βιαζόταν το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Παρέμβαση στο studio όπου κακοποιούταν η 12χρονη» πραγματοποίησε ο Ρουβίκωνας το πρωί της Κυριακής όπως ανακοίνωσε, γράφοντας στον εξωτερικό τοίχο «Εδώ βιάζανε τη 12χρονη» και πετώντας κόκκινες μπογιές. 

«Έχουμε χρέος ως οργάνωση που οραματιζόμαστε μια διαφορετική κοινωνία, να κάνουμε αυτή την προσπάθεια που μας επιτρέπει η δύναμή μας, ώστε να διαφυλάξουμε πως δεν θα ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο. Σε κανένα άλλο παιδί, αγόρι ή κορίτσι, σε καμία άλλη γυναίκα» σημείωσε σχετικά η αναρχική συλλογικότητα σε ανάρτησή της στο facebook.

«Γι’ αυτό και σήμερα αποφασίσαμε να παρέμβουμε στον οίκο ανοχής της ντροπής. Το κολαστήριο από το οποίο θησαύριζε ο Μίχος και το οργανωμένο εγκλημα από πίσω του. Χάρη στη σεξουαλική εκμετάλλευση, στη προσβολή της ίδιας της ζωής, ενός 12χρονου κοριτσιού» καταλήγει η λιτή ανακοίνωση, η οποία συνοδεύεται από φωτογραφίες της παρέμβασης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ιταλία: Νομοσχέδιο για την απαγόρευση του εργαστηριακού κρέατος

Ξενοδοχείο θα γίνει και ο κινηματογράφος Ιντεάλ

Η βρετανική Λευκή Βίβλος για την Τεχνητή Νοημοσύνη

Αποτράπηκε σχέδιο ένοπλης επίθεσης στα ΕΛΤΑ Πύργου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα