ΑΘΗΝΑ
20:43
|
21.05.2024
Συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Εργασίας στις 13:00 κατά της αύξησης των ασφαλιστικών εισφορών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εργασίας και τρίωρη στάση από τις 12:00 έως τις 15:00, θα πραγματοποιήσουν σήμερα οι δικηγόροι, διαμαρτυρόμενοι για την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών.

Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει από την 1η Ιανουαρίου 2023 σε αύξηση των εισφορών των δικηγόρων προς τον ΕΦΚΑ σε ποσοστό 10%.

Η ανακοίνωση της Ολομέλειας  των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της  Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, διοργανώνεται  «συγκέντρωση διαμαρτυρίας των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, για την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών και την κυβερνητική αδιαφορία για την αντιμετώπιση του θέματος, θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 13.00, έξω από το υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 25, Αθήνα) ».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εντάλματα σύλληψης για Νετανιάχου και Γκάλαντ ζητά το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο-Είναι εξωφρενικό απαντά ο πρόεδρος Μπάιντεν

Οι ΗΠΑ «απορρίπτουν βασικά» τη σημερινή ανακοίνωση του εισαγγελέα του ΔΠΔ Καρίμ Χαν σχολίασε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών. Ποικιλία αντιδράσεων στην Ευρώπη.
ΣΥΝΑΦΗ

Αλβανία: Τελέστηκε ο πρώτος γάμος ομόφυλου ζευγαριού

UNRWA: Αναστέλλει τη διανομή τροφίμων στη Ράφα

Θάνατος Ραϊσί: Θεωρίες (για αγρίους) και διεθνείς συνέπειες

Το ουδέτερο και η (νεοφιλελεύθερη, αντικοινωνική) «θρησκεία» της ατομικής επιθυμίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα