ΑΘΗΝΑ
23:29
|
03.05.2024
Νίκη για τους κατοίκους των Εξαρχείων καθώς οι εργασίες θα σταματήσουν στον Λόφο Στρέφη μέχρι τις 2 Μαρτίου του 2023 που θα εκδικαστεί η υπόθεση.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το δικαστήριο που εκδίκασε τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν καταθέσει οι κάτοικοι των Εξαρχείων εναντίον της Prodea Investments, δικαίωσε σε πρώτη φάση του κατοίκους των Εξαρχείων και διετάχθει να σταματήσουν προσωρινά οι εργασίες στον λόφο του Στρέφη μέχρι τις 2 Μαρτίου του 2023 οπότε και θα εκδικαστεί η υπόθεση.

Τα ασφαλιστικά μέτρα που εκδικάστηκαν σήμερα Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου και αφορούσαν όπως καταγγέλλουν και οι κάτοικοι την εταιρεία Prodea Investments «που έχει εγκατασταθεί παράνομα στον Λόφο Στρέφη και των καταστρεπτικών ενεργειών που εκτελούνται εκεί καθημερινά, των ελλιπών μελετών (γεωτεχνικές, ομβρίων, αντιπλημμυρικών) που δε θα δώσουν λύση σε καμία από τις επιτακτικές ανάγκες συντήρησης των υποδομών του Λόφου, της καταστροφής του δασικού χαρακτήρα του Λόφου και της κοινωνικής μας ζωής εκεί».

Το πρωί έγινε κάλεσμα από την Ανοιχτή Συνέλευση Υπεράσπισης του Λόφου Στρέφη έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων:

Η ανακοίνωση της δικαστικής νίκης των κατοίκων ενάντια στη Prodea:

«Προσωρινή νίκη εναντίον της prodea με προσωρινή διαταγή παύσης των έργων μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στις 2 Μάρτη του 2023!
Ο ΛΟΦΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΕΦΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΜΕΊΝΕΙ!
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ!»

Αν και το δικαστήριο αποφάσισε να σταματήσουν οι εκσφαφικές εργασίες, η Ανοιχτή Συνέλευση καταγγέλλει ότι οι εκσκαφείς συνεχίζουν να εργάζονται σε τμήματα του Λόφου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ για αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Στη φυλακή οι ναζί της Χρυσής Αυγής

Παναμάς: Ομαλοποιείται η εκλογική κούρσα με αποδοχή της υποψηφιότητας Μουλίνο

Με πάνω από 400 χιλιάδες αυτοκίνητα η έξοδος των Αθηναίων

Άγιοι Θεόδωροι: Εξαφανίστηκε και το μηχανάκι του βρέθηκε παρατημένο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα