ΑΘΗΝΑ
15:15
|
26.04.2024
Μία μαθήτρια 14 ετών κατήγγειλε ότι επιχείρησαν να τη βιάσουν χτες το πρωί στο προαύλιο του σχολείου πέντε συμμαθητές της.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συνελήφθησαν σήμερα στην Κόρινθο πέντε έφηβοι ηλικίας από 13 ως 16 ετών μετά τις καταγγελίες μίας 45χρονης μητέρας στο τμήμα ασφαλείας της πόλης πως οι νεαροί επιχείρησαν να βιάσουν την 14χρονη κόρη της στο προαύλιο του σχολείου μετά από διάλειμμα.

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως το κορίτσι δέχθηκε την επίθεση από έναν συμμαθητή της που με κάποιο πρόσχημα την απομόνωσε και αφού της έκανε κεφαλοκλείδωμα επιχείρησε να ασελγήσει σε βάρος της. Το κορίτσι αντιστάθηκε με όλες τις δυνάμεις του αιφνιδιάζοντάς τον, γεγονός που τον έκανε στη να καλέσει και τους άλλους τέσσερις της «παρέας». Το κορίτσι παρόλα αυτά κατάφερε να ξεφύγει και να επιστρέψει άρον-άρον σπίτι της, όπου διηγήθηκε έντρομη στη μητέρα της τον εφιάλτη που έζησε.

Η μητέρα έπευσε να καταθέσει το συμβάν στο αστυνομικό τμήμα της Κορίνθου και στη συνέχεια το κορίτσι μεταφέρθηκε σε ειδική δομή ανηλίκων του υπουργείου Δικαιοσύνης, στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, όπου ανέφερε ότι έζησε σε παιδοψυχολόγους. Εξετάστηκε στη συνέχεια από ιατροδικαστές που διαπίστωσαν μώλωπες στα χέρια και τα πόδια της.

Ως εκ τούτου κρίθηκε απαραίτητη η σύλληψη των πέντε αγοριών σήμερα το πρωί ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκαν το απόγευμα στα δικαστήρια Κορίνθου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ρέθυμνο: Εισβολή της αστυνομίας σε σπίτι φοιτητών

ΗΠΑ: Νεκρός 53χρονος Αφροαμερικανός από λαβή αστυνομικού- «Δεν μπορώ να αναπνεύσω»

Ουκρανία: Συνελήφθη ο υπουργός Γεωργίας για υπόθεση διαφθοράς

Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα