ΑΘΗΝΑ
12:03
|
05.05.2024
Η απόφαση ελήφθη με μεγάλη πλειοψηφία ενώ πυκνώνουν οι πιέσεις για να μπει τάξη στο χάος της επιρροής των λόμπι στο ευρωκοινοβούλιο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ψήφισμα απόφασης με 541 ψήφους υπέρ, 2 κατά και 3 αποχές ενέκρινε σήμερα το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο προκειμένου να παγώσει όλες τις ρυθμίσεις για το Κατάρ.

Το ψήφισμα ήταν πρωτοβουλία της Γαλλίδας ευρωβουλευτή Λεϊλά Σαΐμπι βάση του οποίου αναστέλλονται οι αποφάσεις για την απελευθέρωση της βίζας για τους Καταριανούς, η συμφωνία «ανοικτών ουρανών» που αφορά τις αερομεταφορές της ΕΕ με το εμιράτο ενώ επιδιώκεται αναστολή της πρόσβασης των εκπροσώπων το Κατάρ στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο αλλά και οι προγραμματισμένες επισκέψεις ευρωβουλευτών στην Ντόχα μέχρι να οδηγήσουν σε συγκεκριμένα συμπεράσματα οι έρευνες των βελγικών εισαγγελικών αρχών.

Στη σκιά των ραγδαίων εξελίξεων με επίκεντρο το σκάνδαλο Qatargate πυκνώνουν οι πιέσεις που ασκούνται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο προκειμένου να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις που θα βάλλουν τάξη στο χάος των παρεμβάσεων και των επιρροών που ασκούν στα μέλη του εκατοντάδες λόμπι ξένων χωρών και πανίσχυρων εταιριών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Boeing mafia;

Δύσκολα μπορεί κανείς να πιστέψει πως είναι σύμπτωση ο δεύτερος θάνατος πληροφοριοδότη της Boeing.
ΣΥΝΑΦΗ

Νότια Κορέα και ΗΠΑ σε κοινή στρατιωτική άσκηση στον Κυβερνοχώρο

Κάλεσμα στήριξης από τους 46 συλληφθέντες της μοτοπορείας στη Νίκαια

Τούρκος ΥΠΕΞ: Η μουσουλμανική κοινότητα πρέπει να στηρίξει την Παλαιστίνη

Αντιπρόσωπος της ΛΔΚ στον ΟΗΕ: Αυτοκαταστροφικές οι κυρώσεις στην χώρα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα