ΑΘΗΝΑ
13:31
|
12.05.2024
Νεκρός είναι ο ένας εκ των δύο επιβαινόντων στο μονοκινητήριο αεροσκάφος που κατέπεσε στη θάλασσα στην περιοχή του Ηρακλείου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές της Κρήτης, καθώς μονοκινητήριο αεροσκάφος έπεσε στη θάλασσα στο Ηράκλειο, όπως μεταδίδουν κρητικά ΜΜΕ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μικρό αεροσκάφος επέβαιναν δύο άτομα.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που επικαλείται το cretalive, τα δύο άτομα που επέβαιναν στο αεροσκάφος βρίσκονται στη θάλασσα ωστόσο το αεροσκάφος βυθίζεται. Από την πλευρά της, η ΕΡΤ αναφέρει πως οι δύο επιβαίνοντες ανασύρθηκαν από τη θάλασσα.

Ο ένας είναι καλά στη υγεία του, ενώ ο δεύτερος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και γίνονται προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης στο σκάφος του λιμενικού.

Η κινητοποίηση των αρμόδιων Αρχών είναι πολύ μεγάλη, με δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του ΕΚΑΒ, της ΕΜΑΚ, του Λιμενικού, της αστυνομίας αλλά και της Πολεμικής Αεροπορίας να σπεύδουν στην περιοχή.

Update: Το σκάφος του Λιμενικού που μετέφερε τους δύο επιβάτες έφτασε στο Λιμάνι του Ηρακλείου. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον έναν και τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Πρόκειται για 26χρονο από την Ινδονησία.
Ο δεύτερος, ένας 68χρονος από τη Νότια Αφρική, τελικά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες που έκαναν άνδρες του Λιμενικού και διασώστες του ΕΚΑΒ, πάνω στο σκάφος του λιμεναρχείου Ηρακλείου, να τον επαναφέρουν.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Στέφανος Κασσελάκης και οι άμαχοι αγνώστων λοιπών στοιχείων στη Ράφα

Μπελγκόροντ: Νεκροί και δεκάδες εγκλωβισμένοι στα ερείπια πολυκατοικίας

Ισραηλινά τανκς εισέβαλαν στο προσφυγικό στρατόπεδο της Τζαμπάλια

Ρόδος: Σε επιφυλακή για αναζωπυρώσεις η Πυροσβεστική

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα