ΑΘΗΝΑ
16:41
|
25.04.2024
Οκτώ άτομα τραυματίστηκαν, τέσσερα νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Στη σκηνή βρισκόταν ο ποπ σταρ από τη Νιγηρία, Asake.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οκτώ άτομα διακομίστηκαν σε νοσοκομείo κατά τη διάρκεια συναυλίας στον ιστορικό χώρο του Brixton O2 Academy στο νότιο Λονδίνο κι ενώ επί σκηνής βρισκόταν ο δημοφιλής σταρ της ποπ από τη Νιγηρία, Asake. Η αστυνομία του Λονδίνου κλήθηκε στον συναυλιακό χώρο μετά από ύποπτο περιστατικό με ποδοπάτημα. Τέσσερις εκ των οκτώ τραυματιών νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η αστυνομία έλαβε κλήση μετά από αναφορές ότι ένας μεγάλος αριθμός ατόμων «προσπαθούσε να παραβιάσει την είσοδο» του συναυλιακού χώρου. Σύμφωνα με βρετανικά μέσα, οι άνθρωποι είχαν μείνει έξω από τον χώρο, σε ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίας, και ορισμένοι από αυτούς αποφάσισαν να μπουν μέσα. Η έρευνα της αστυνομίας για το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη και ο δρόμος έξω από το Brixton Academy παραμένει αποκλεισμένος.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι δεν έχει προχωρήσει σε συλλήψεις μέχρι στιγμής.

Στο μεταξύ η συναυλία του Asake διεκόπη. Ήταν η τρίτη sold-out παράσταση του Νιγηριανού καλλιτέχνη στο Μπρίξτον, γνωστού και ως Mr Money.

Εικόνες που κυκλοφόρησαν στα social media δείχνουν τουλάχιστον 1.000 άτομα εμφανίστηκαν έξω από τον συναυλιακό χώρο χωρίς εισιτήρια.

«Με είχαν στριμώξει, οι άνθρωποι μπήκαν μέσα μετά από ώρες που στέκονταν έξω και έκλεισαν τις πόρτες. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω»,  έγραψε μια γυναίκα στο Twitter.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ανατροπή στη καταδίκη του Χάρβεϊ Γουάινστιν για βιασμό

Ελεύθερος ο Φλώρος- Απαγορεύεται να πλησιάσει τον Γραμμένο στα 50 μέτρα

Γαλλία: απαγόρευση κυκλοφορίας για ανήλικα έως 13 ετών στο Μπεζιέ

Ξεκίνησε η εφαρμογή του «εισιτηρίου εισόδου» στην Βενετία- Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα