ΑΘΗΝΑ
04:00
|
25.05.2024
O δράστης πλησίασε το τραπέζι, στο οποίο κάθονταν οι δύο άνδρες και πυροβόλησε πέντε φορές. Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δύο νεκροί αλβανικής καταγωγής, ηλικίας 41 και 44 ετών, είναι τα θύματα δολοφονικής επίθεσης με πυροβολισμούς από άγνωστο άνδρα, αργά το βράδυ της Κυριακής, σε γνωστό μπαρ της πλατείας Νέας Σμύρνης.

Τραυματίστηκε επίσης από σφαίρα μια 31χρονη γυναίκα, που καθόταν σε διπλανό τραπέζι και νοσηλεύεται στον «Ερυθρό Σταυρό». Πολύ ελαφρά τραυματίστηκε και ένας άνδρας, ο οποίος μόλις άρχισαν να πέφτουν οι πυροβολισμοί, προσπάθησε έντρομος να απομακρυνθεί, αλλά σκόνταψε και χτύπησε στο κεφάλι. Δεν χρειάστηκε, όμως, να διακομιστεί σε νοσοκομείο.

Ο δράστης εμφανίστηκε έξω από το μαγαζί, λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ της Κυριακής. Ήταν μαυροντυμένος άνδρας, φορούσε κουκούλα και χειρουργική μάσκα και κινήθηκε προς το τραπέζι που καθόντουσαν τα δύο θύματα. Έβγαλε ένα πιστόλι και πυροβόλησε τουλάχιστον πέντε φορές. Αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή.

Η ΕΛ.ΑΣ αποδίδει σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών για υποθέσεις της νύχτας την εν ψυχρώ εκτέλεση των δύο ανδρών αλβανικής καταγωγής.  Αστυνομικοί ελέγχουν τις κάμερες ασφαλείας της ευρύτερης περιοχής για να δουν το δρομολόγιο διαφυγής του δράστη, λαμβάνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες, ενώ ψάχνουν «απαντήσεις» στο ποινικό παρελθόν των δύο θυμάτων.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής. 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Επίσημη επίσκεψη ξεκινά στην Ελλάδα η πριγκίπισσα Κάκο της Ιαπωνίας

Ξεπέρασαν τους 38.857 οι νεκροί στη Γάζα…

Κιλκίς: Ελεύθερος ο κτηνοτρόφος που κατηγορείται ότι σκότωσε τον 45χρονο

Ευρωεκλογές: Πού ψηφίζεις-Ανακοινώθηκαν όλα τα εκλογικά κέντρα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα