ΑΘΗΝΑ
16:09
|
06.06.2023
«Απέναντι σε αυτά τα ρατσιστικά εγκλήματα της ΕΛ.ΑΣ. εμείς συνεχίζουμε να απαιτούμε "ΔΗΚΕΟΣΗΝΙ"», δήλωσε ο Μιχάλης Κριθαρίδης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Η απόφαση να αφεθεί τελικά ελεύθερος ο δολοφόνος αστυνομικός του 16χρόνου Ρομά Κώστα Φραγκούλη από τη Θεσσαλονίκη, μας πλημμυρίζει θλίψη και οργή», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης.

«Η Δικαιοσύνη δυστυχώς για άλλη μία φορά επέλεξε να συνταχθεί με την πολιτική της Κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη για ατιμωρησία της Αστυνομίας, μια πολιτική που δυστυχώς πληρώσαμε ακριβά μετά και την προηγούμενη δολοφονία του Νίκου Σαμπάνη στο Πέραμα», ανέφερε, προσθέτοντας ότι «οι δικαστικές αρχές αντί να επιδείξουν την αποφασιστικότητα που δεν επιδεικνύει η Μητσοτάκης Α.Ε. απέναντι στα πάμπολα πλέον φαινόμενα αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας, δείχνουν κι αυτές από την πλευρά τους τον δρόμο που έδειξε και ο Υπουργός δήθεν Προστασίας του Πολίτη κ. Θεοδωρικάκος, όταν επισκέφτηκε τους δολοφόνους αστυνομικούς του Νίκου Σαμπάνη για να τους στηρίξει δημόσια, οπλίζοντας το χέρι των επόμενων δολοφόνων, που δεν δίστασαν να ρίξουν στο κεφάλι σε ένα άοπλο ανήλικο παιδί για 20 ευρώ απλήρωτης βενζίνης».

«Απέναντι σε αυτά τα ρατσιστικά εγκλήματα της ΕΛ.ΑΣ. εμείς συνεχίζουμε να απαιτούμε “ΔΗΚΕΟΣΗΝΙ”», κατέληξε ο Μιχάλης Κριθαρίδης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ραμαφόζα: Σχεδόν έτοιμοι να επισκεφθούν Μόσχα και Κίεβο οι Αφρικανοί ηγέτες

ΕΔΔΑ: Καταδίκη της Τουρκίας για την αντιμετώπιση των Ντεμιρτάς-Γιουκσεκντάγκ

Ποροσένκο: Με τις συμφωνίες του Μινσκ αγοράσαμε χρόνο

Qatargate: Νέα έρευνα σε γραφεία ευρωβουλευτών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα