ΑΘΗΝΑ
02:58
|
20.04.2024
Ο βομβαρδισμός του νοσοκομείου Καλίνιν άφησε πίσω του τουλάχιστον έναν νεκρό και αρκετούς τραυματίες, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Επίθεση που εξαπέλυσαν αυτήν την Κυριακή οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις εναντίον του νοσοκομείου Καλίνιν, του κύριου νοσοκομείου του Ντονιέτσκ, άφησε πίσω του τουλάχιστον έναν νεκρό και αρκετούς τραυματίες, ανέφεραν επίσημες τοπικές πηγές.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονιέτσκ, Ντένις Πουσίλιν, ουκρανικά στρατεύματα βομβάρδισαν το κτίριο που στεγάζει το τμήμα παιδικής και ογκολογικής χειρουργικής.

Ο Πουσίλιν εξήγησε ότι μετά την επίθεση του καθεστώτος του Κιέβου όλοι οι ασθενείς του ιατρικού κέντρου απομακρύνθηκαν.

Επίσης, αρκετές κατοικημένες περιοχές της πόλης δέχθηκαν επίθεση από τον ουκρανικό στρατό με τη χρήση πυραύλων και συστήματος πυροβολικού.

Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας ο ουκρανικός στρατός εκτόξευσε περίπου 40 πυραύλους προς κατοικημένες γειτονιές του Ντονιέτσκ.

Την περασμένη Πέμπτη σημειώθηκε μια από τις μεγαλύτερες επιθέσεις της Ουκρανίας εναντίον κατοικημένων περιοχών της πόλης του Ντονιέτσκ, αφήνοντας έναν νεκρό και εννέα τραυματίες, ανάμεσά τους και ένα παιδί.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στο Ντονιέτσκ βρέθηκε νεκρός ο Ράσελ Μπέντλεϊ

Άδεια για την ιδιωτική σχολή ιατρικής στην Αθήνα από την Επιτροπή Ανταγωνισμού

Δύο χρόνια με αναστολή σε κατηγορούμενο για τη φωτιά στο Μάτι

Νεαρός αυτοπυρπολύθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα