ΑΘΗΝΑ
18:39
|
03.05.2024
Σε πολύωρα καψώνια υποβάλλει εδώ και μέρες η British Airways χιλιάδες επιβάτες αδυνατώντας να διεκπεραιώσει σωστά εκατοντάδες δρομολόγια.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι συνεχιζόμενες ελλείψεις προσωπικού και τα προβλήματα ομαλής λειτουργίας της βρετανικής αεροπορικής εταιρίας «British Airways» έκαναν και πάλι το «θαύμα» τους με ευθύνες της διοίκησης και των μετόχων της εταιρίας: Λίγες μέρες πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων και μεσούσης της εβραϊκής γιορτής Χάνουκα, χιλιάδες επιβάτες έμειναν εγκλωβισμένοι σε αεροδρόμια των ΗΠΑ, του Καναδά, σε τουριστικούς παραδείσους της Καραϊβικής και άλλες χώρες με προορισμό τα αεροδρόμια Χίθροου και Γκάτγουικ του Λονδίνου.

Family stranded in London after BA flight chaos race to get back to the US  for Christmas | Daily Mail Online
British Airways passengers stranded after IT failures - BBC News
British Airways passengers are stranded at airports across America due to  'technical' hitch | Daily Mail Online
I may never fly again': Horror stories from the Vancouver airport | CBC News

Μία από τους εκατοντάδες ήταν και γνωστή Βρετανίδα ηθοποιός Λιζ Χάρλεϊ, που όπως ανέφερε με αναρτήσεις της σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έμεινε πάνω από 20 ώρες στο αεροδρόμιο της Αντίγκουα δίχως ενημέρωση, δίχως καν ένα ποτήρι νερό (πόσο μάλλον κουπόνια δωρεάν σίτισης ή ξενοδοχεία).

Liz Hurley shows off bikini body in latest Instagram snap -  BelfastTelegraph.co.uk

«Μας άφησαν χωρίς φαγητό, νερό ή ξενοδοχείο», έγραψε και αποκάλυψε ότι πήρε ένα ταξί για να φύγει από το αεροδρόμιο. Παράλληλα προειδοποίησε τους άλλους ταξιδιώτες να αποφύγουν να πετάξουν με τη British Airways.

Αυτά τα προβλήματα όπως οι απώλειες ή οι πολυήμερες καθυστερήσεις αποσκευών επιβατών του βρετανικού αερομεταφορέα δεν είναι ζήτημα των τελευταίων ημερών. Σημειώνονται ανά διαστήματα εδώ και μήνες καθώς η διοίκηση της εταιρίας δεν κατάφερε να αναπληρώσει τις θέσεις εργασίας που κατάργησε στη διάρκεια της πανδημίας προκειμένου να μειώσει το λειτουργικό κόστος στο πλαίσιο της πολύμηνης καθήλωσης των αεροσκαφών (λόγω covid-19). Η απροθυμία της διοίκησης να προσελκύσει εργαζόμενους προσφέροντας ελκυστικούς μισθούς, συνθήκες εργασίας και πακέτα ασφάλισης εξηγεί τις ελλείψεις προσωπικού σχεδόν σε κάθε πόστο υπηρεσιών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

«Χιόνισε» στην Ξάνθη: Το χαλάζι την έντυσε στα λευκά

23χρονος Ισραηλινός ήταν νεκρός από τον Οκτώβρη και όχι όμηρος της Χαμάς…

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Κένυα: Καταφθάνει κυκλώνας

Boeing mafia;

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα