ΑΘΗΝΑ
11:01
|
22.05.2024
Ένας 29χρονος ομολόγησε απόψε το φονικό ξυλοδαρμό της 60χρονης μητέρας τους έπειτα από έντονο διαπληκτισμό.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τη δολοφονία της 60χρονης μητέρας του στο σπίτι τους επί της οδού Παπαδιαμάντη στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης έπειτα από έντονο διαπληκτισμό ομολόγησε απόψε ο 29χρονος γιος της.

Ο νεαρός είχε οδηγεί στην ασφάλεια Θεσσαλονίκης ως βασικός ύποπτος για το φονικό, αφού προηγήθηκε ο εντοπισμός της σορού της 60χρονης γυναίκας από αστυνομικούς μετά από κλήση γειτόνων.

Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες λίγο πριν τις 17.30 ακούστηκε καυγάς από το διαμέρισμα του 5ου ορόφου στην οδό Παπαδιαμάντη στην Καλαμαριά. Αμέσως κλήθηκε η άμεση δράση. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα είδαν τη γυναίκα νεκρή, με εμφανή σημάδια ξυλοδαρμού, και τον γιο της, ο οποίος τους ακολούθησε χωρίς αντίσταση στο τμήμα.

Ο κατ’ ομολογία δράστης φέρεται πως αντιμετωπίζει έντονα ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της τοπικής εφημερίδας Τhes.gr, οι έρευνες της αστυνομίας για το τραγικό συμβάν συνεχίζονται ενώ αναμένεται και το πόρισμα του ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό του θύματος.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εντάλματα σύλληψης για Νετανιάχου και Γκάλαντ ζητά το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο-Είναι εξωφρενικό απαντά ο πρόεδρος Μπάιντεν

Οι ΗΠΑ «απορρίπτουν βασικά» τη σημερινή ανακοίνωση του εισαγγελέα του ΔΠΔ Καρίμ Χαν σχολίασε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών. Ποικιλία αντιδράσεων στην Ευρώπη.
ΣΥΝΑΦΗ

Σύλλογος Εκτάκτων Αρχαιολόγων: Κανένα έργο στην πλατεία Εξαρχείων

Τεχεράνη: Χιλιάδες Ιρανοί αποχαιρετούν τον Εμπραχίμ Ραϊσί

Στις κάλπες σήμερα οι φοιτητές

Το Ισραήλ επέστρεψε τον εξοπλισμό που κατασχέθηκε από το Associated Press

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα