ΑΘΗΝΑ
12:06
|
22.05.2024
Εκατοντάδες αυτοκίνητα αλλά και άνθρωποι παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά, ενώ δεν έλειψαν οι διαδοχικές καραμπόλες και οι καταστροφές σε οχήματα, κτίρια, υποδομές.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε χειμαρρώδη ποτάμια μετατράπηκαν σήμερα οι δρόμοι σε πολλές συνοικίες της πόλης Μέκκα της Σαουδικής Αραβίας εξαιτίας σφοδρών βροχοπτώσεων που προκάλεσαν μεγάλες πλημμύρες.

Οι βροχές ξεκίνησαν το βράδυ της Πέμπτης και ως σήμερα το πρωί το κέντρο της  Μέκκας είχε μετατραπεί σε Βενετία. Εκατοντάδες αυτοκίνητα αλλά και άνθρωποι παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά, ενώ δεν έλειψαν οι διαδοχικές καραμπόλες και οι καταστροφές σε οχήματα, κτίρια, υποδομές.

Εκπρόσωποι του αεροδρομίου «Βασιλιάς Αμπντάλα» στη Τζέντα κάλεσαν τους επιβάτες να επιβεβαιώσουν τις πτήσεις τους προτού πλησιάσουν στο αεροδρόμιο λόγω της ακύρωσης ή αναβολής δεκάδων πτήσεων εξαιτίας των καταρρακτωδών βροχών.

Τον περασμένο Νοέμβριο δύο άνθρωποι πνίγηκαν σε πλημμύρες που είχαν σημειωθεί στην Τζέντα και πάλι λόγω καταρρακτώδους βροχής.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εντάλματα σύλληψης για Νετανιάχου και Γκάλαντ ζητά το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο-Είναι εξωφρενικό απαντά ο πρόεδρος Μπάιντεν

Οι ΗΠΑ «απορρίπτουν βασικά» τη σημερινή ανακοίνωση του εισαγγελέα του ΔΠΔ Καρίμ Χαν σχολίασε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών. Ποικιλία αντιδράσεων στην Ευρώπη.
ΣΥΝΑΦΗ

Εκδήλωση για την Παλαιστίνη με τη συμμετοχή διωκόμενου αγωνιστή

Σύλλογος Εκτάκτων Αρχαιολόγων: Κανένα έργο στην πλατεία Εξαρχείων

Τεχεράνη: Χιλιάδες Ιρανοί αποχαιρετούν τον Εμπραχίμ Ραϊσί

Στις κάλπες σήμερα οι φοιτητές

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα