ΑΘΗΝΑ
15:06
|
22.05.2024
Τη χριστουγεννιάτικη δράση συντόνισε το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) μέσω των ομάδων street work.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Φροντίδα και περιποίηση προσέφεραν σε άστεγους στους δρόμους της Αθήνας, εθελοντές κομμωτές από το Κοινωνικό Κομμωτήριο του Δήμου Αθηναίων. Σε συνεργασία με τις ομάδες street work του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου (Κ.Υ.Α.Δ.Α.), εθελοντές προσέγγισαν  ανθρώπους που ζουν στο δρόμο με σκοπό να τούς προσφέρουν την περιποίηση που -μεταξύ άλλων- έχουν ανάγκη.

Η ομάδα των εθελοντών του δήμου, κινήθηκε σε δρόμους του κέντρου, στο Μοναστηράκι και στα Πετράλωνα, προσφέροντας τις υπηρεσίες της -κυρίως κούρεμα και ξύρισμα. 

Καθ’ όλη τη διάρκεια της δράσης, οι ομάδες street work προσέφεραν ζεστό τσάι και ενημέρωσαν για τις διαθέσιμες παροχές και δομές του Κ.Υ.Α.Δ.Α., καθώς επίσης και για τις υπηρεσίες του Κοινωνικού Κομμωτηρίου, που δημιουργήθηκε πριν από 13 μήνες, προκειμένου να παρέχει καθολική πρόσβαση στην περιποίηση.

Υπενθυμίζεται ότι το Κοινωνικό Κομμωτήριο στεγάζεται στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών και λειτουργεί κάθε Δευτέρα και Τετάρτη. Οι εθελοντές κομμωτές που θέλουν να συνεισφέρουν στο έργο του μπορούν να δηλώσουν τη δική τους ημέρα προσφοράς στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://kyada-athens.gr/social-hair-salon/

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εντάλματα σύλληψης για Νετανιάχου και Γκάλαντ ζητά το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο-Είναι εξωφρενικό απαντά ο πρόεδρος Μπάιντεν

Οι ΗΠΑ «απορρίπτουν βασικά» τη σημερινή ανακοίνωση του εισαγγελέα του ΔΠΔ Καρίμ Χαν σχολίασε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών. Ποικιλία αντιδράσεων στην Ευρώπη.
ΣΥΝΑΦΗ

Φθιώτιδα: Λεωφορείο παραδόθηκε στις φλόγες στην Εθνική Οδό

Έφυγε από τη ζωή ο γιος του Γρηγόρη Λαμπράκη

Νεκροί και ανυπολόγιστες ζημιές από ανεμοστρόβιλους στην Αϊόβα

Παρακολουθώντας το τέλος της Γαλλικής Αποικιοκρατίας: Τι ακριβώς συμβαίνει στη Νέα Καληδονία;

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα