ΑΘΗΝΑ
12:46
|
25.04.2024
Καλείται να δώσει, από βδομάδα, εξηγήσεις σε δύο εισαγγελείς ανηλίκων ως ύποπτος για ασέλγεια ο πατέρας Αντώνιος.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κλήση από τις εισαγγελείς ανηλίκων Δάφνη Κυριακή Τσίχλη και Αικατερίνη Κοπελάκη προκειμένου να απαντήσουν σε ερωτήματά τους την ερχόμενη βδομάδα, μετά τα Χριστούγεννα, ο πατέρας Αντώνιος και άλλα επτά άτομα (νυν και πρώην εργαζόμενοι) στην ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου».

Η κλήση των δύο εισαγγελέων στον πατέρα Αντώνιο έγινε με την ιδιότητα  του υπόπτου τέλεσης του κακουργήματος ασέλγειας σε ανήλικους και της τέλεσης του πλημμελήματος της ηθικής αυτουργίας σε σωματική βλάβη κατά αδυνάμων κατά συρροή.

Κιβωτός του Κόσμου: Υπόνοιες για σεξουαλική κακοποίηση και άλλων παιδιών

Σύμφωνα με πληροφορίες δικαστικών συντακτών του «Πρώτου Θέματος», κλήσεις για εξηγήσεις έγιναν και σε άλλα επτά άτομα που δουλεύουν ή δούλευαν σε δομές της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης σε Αθήνα, Χίο και Βόλο ως ύποπτοι τέλεσης του αδικήματος της σωματικής βλάβης κατά αδυνάμων.

Μετά την αποστολή των κλήσεων για ανωμοτί εξηγήσεις όλοι οι εμπλεκόμενοι θα πρέπει να παραστούν, από βδομάδα, ενώπιον των δυο εισαγγελέων είτε αυτοπροσώπως είτε δια των δικηγόρων τους και να λάβουν αντίγραφα της δικογραφίας.

Αμέσως μετά την παροχή των εξηγήσεων, οι οποίες μπορεί να δοθούν και με γραπτά υπομνήματα, οι δυο εισαγγελείς θα αποφασίσουν για την άσκηση η μη ποινικής δίωξης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Φωτιά στη Λακωνία-Ρίψεις νερού και από εναέρια μέσα

Νίκαια: Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο

Στον Άρειο Πάγο μήνυση γονέα θύματος των Τεμπών

Moulin Rouge… χωρίς φτερά-Κατέρρευσε τμήμα του κόκκινου μύλου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα