ΑΘΗΝΑ
00:38
|
06.05.2024
Άγνωστος άνοιξε πυρ την παραμονή των Χριστουγέννων σε παμπ στο Wallasey Village του Λίβερπουλ, σκορπώντας πανικό.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Άγνωστος άνοιξε πυρ την παραμονή των Χριστουγέννων σε παμπ στο Wallasey Village του Λίβερπουλ, σκορπώντας πανικό. Από τους πυροβολισμούς έχασε χάσει τη ζωή της μία γυναίκα και τραυματίστηκαν τρεις ακόμη άνθρωποι, ενω ο δράστης διέφυγε με αυτοκίνητο και αναζητείται από την Αστυνομία. Οι τρεις άνδρες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Ο Υπουργός Εξωτερικών, Ντέιβ ΜακΚόγκρεαν, δήλωσε ότι η επίθεση έγινε σε «ένα πολυσύχναστο χώρο γεμάτο νεαρούς ανθρώπους» και πρόσθεσε πως «ο ένοπλος έφυγε από το πάρκινγκ της παμπ με ένα όχημα – πιθανώς μια σκουρόχρωμη Mercedes λίγο μετά τον πυροβολισμό», καλώντας τυχόν αυτόπτεις μάρτυρες να δώσουν πληροφορίες.

Η διεύθυνση της παμπ δήλωσε «εντελώς σοκαρισμένη» σε ανακοίνωσή της, προσθέτοντας: «Πρόκειται για μια τραγωδία πέρα από κάθε λέξη. Όλες μας οι σκέψεις είναι με τους φίλους και την οικογένεια των πελατών μας και ιδιαίτερα οι καρδιές μας είναι στην οικογένεια της πελάτισσάς μας που έχασε τη ζωή της. Έχουμε παράσχει στην Αστυνομία υλικό από κάμερες ασφαλείας και προτεραιότητά μας είναι η υποστήριξη όλων όσων έχουν επηρεαστεί».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε ο Αντώνης Τουρκογιώργης στα 73 του χρόνια

Ιουλιανό και Γρηγοριανό ημερολόγιο: Μια ιστορία, δύο φορές… Πάσχα

Οι ψηφοφόροι του Παναμά θα εκλέξουν νέο πρόεδρο

Νεκρή ανασύρθηκε η γυναίκα που έπεσε με αυτοκίνητο στο λιμάνι της Πάτρας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα