ΑΘΗΝΑ
14:44
|
26.04.2024
Μεθοδεύσεις απομάκρυνσης των φοιτητών από τις εστίες την περίοδο των εορτών μέσω αφηγήματος του ΑΠΘ για εργασίες βελτίωσης στο λεβητοστάσιο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με μια ανεκδιήγητη μεθόδευση φαίνεται πως επιχειρεί το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) να μειώσει τα έξοδα των φοιτητικών εστιών, ανακοινώνοντας «εργασίες βελτίωσης του συστήματος θέρμανσης» οι οποίες μάλιστα αναμένεται να κρατήσουν περίπου 10 ημέρες, σε μια πολύ βολική σύμπτωση με το διάστημα των εορτών κατά το οποίο το Πανεπιστήμιο δεν λειτουργεί. 

Σύμφωνα με την ανυπόγραφη ανακοίνωση που αναρτήθηκε, οι εν λόγω εργασίες θα έχουν ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει ζεστό νερό και θέρμανση κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, καθιστώντας επί της ουσίας αδύνατη τη διαβίωση στις εστίες. 

«Είναι πραγματικά τραγικό να μας λένε πως θυμήθηκαν να κάνουν εργασίες συντήρησης του λέβητα κυριολεκτικά στη μέση του χειμώνα ενώ όλο τον υπόλοιπο χρόνο δεν έκαναν τίποτα και δεν τους ενδιέφερε» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πρωτοβουλία Εστιών, συμπληρώνοντας ότι «από ότι φαίνεται όχι απλά δεν τους ενδιαφέρουν οι φοιτήτριες που θα μείνουν στις εστίες για τις γιορτές αλλά ίσα ίσα θέλουν για άλλη μια φορά(όπως και πιο παλιά) να τις διώξουν από τα σπίτια τους!»

«Αφενός από πότε η συντήρηση ενός λέβητα χρειάζεται δέκα μέρες και αφετέρου φαίνεται πολύ βολική σύμπτωση να κλείσουν η θέρμανση και το ζεστό νερό τις ίδιες μέρες -περίπου- που κλείνει και η σίτισή μας! Σε εμάς φαίνεται πως ο μόνος πραγματικός λόγος για όλο αυτό είναι προκειμένου να μειώσουν τα έξοδα τους στις εστίες!» υπογραμμίζουν οι φοιτητές.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΗΠΑ: Νεκρός 53χρονος Αφροαμερικανός από λαβή αστυνομικού- «Δεν μπορώ να αναπνεύσω»

Ουκρανία: Συνελήφθη ο υπουργός Γεωργίας για υπόθεση διαφθοράς

Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους»

Κλονίζεται ο Ερντογάν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα