ΑΘΗΝΑ
23:50
|
03.05.2024
«Πρέπει να παραιτηθεί κι αν δεν φτάσει σε αυτό, στο ανώτερο σκαλί της αξιοπρέπειας, τουλάχιστον πρέπει να βγάλει έστω μια ανακοίνωση», λέει ο Κώστας Βαξεβάνης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Για «ένοχη σιωπή» του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου σε σχέση με τις αποκαλύψεις πως ήταν και αυτός στο στόχαστρο της ΕΥΠ, για θέματα που έχουν να κάνουν με τις προμήθειες οπλικών συστημάτων, κάνει λόγο ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επί κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος.

«Ο κατα τα άλλα (εντός και εκτός Πενταγώνου) δραστήριος ΑΓΕΕΘΑ παραμένει ένοχα σιωπηλός. Σιωπή που δεν τον κολακεύει. Γιατί μάλλον περιμένει την επίσημη απόφαση παράτασης της θητείας του. Που θα είναι ανεξίτηλα κηλιδωμένη αφού δεν έχει τα κότσια να ανταλλάξει τη στολή με κοστούμι», ανέφερε ο κ. Αντώναρος μέσω ανάρτησής του στο Twitter.

«Ο κύριος Φλώρος οφείλει να βγει και να μιλήσει, να μην υπάρχουν σκιές. Αλλά κατά το κοινώς λεγόμενο, κάνει την πάπια, δείχνει πως υπάρχει ένα είδος συναλλαγής με όλη αυτή την ιστορία της παρακολούθησης του», ανέφερε από την πλευρά του, στο «Κόκκινο 105,5», ο εκδότης του Documento, Κώστας Βαξεβάνης.

«Τα μετάλλια επάνω στην στολή του φαίνονται, εκείνο που δε φαίνεται είναι το μετάλλιο της αξιοπρέπειας. Έχουμε έναν διαπιστωμένα παρακολουθούμενο αρχηγό του στρατού. Γιατί δεν βγαίνει να υπερασπιστεί τον εαυτό του; Αντιλαμβανόμαστε τι σημαίνει η παρακολούθηση του Α/ΓΕΕΘΑ; Και την ίδια στιγμή πρέπει να αναρωτιόμαστε, γιατί κρατάει στη θέση του ο Μητσοτάκης έναν στρατηγό που τον υποπτεύεται για μία σειρά από «δουλειές»; διερωτήθηκε ο εκδότης και δημοσιογράφος.

«Η παρακολούθηση με κρατικούς-παρακρατικούς κοριούς του Α/ΓΕΕΘΑ, είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να την παρακάμψει η κυβέρνηση με τις γνωστές ανακοινώσεις καταγγελίας του… ΣΥΡΙΖΑ», σχολίασε και ο επίσης παρακολουθούμενος σύμφωνα με όσα έχει καταγγείλει, ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ για αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Στη φυλακή οι ναζί της Χρυσής Αυγής

Παναμάς: Ομαλοποιείται η εκλογική κούρσα με αποδοχή της υποψηφιότητας Μουλίνο

Πυρά Ζαχάροβας κατά Κάμερον για χρήση όπλων κατά της Ρωσίας μέσω Ουκρανίας

Ο διευθυντής της CIA ξανά στο Κάιρο για παζάρι με Ισραήλ και Χαμάς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα