ΑΘΗΝΑ
09:45
|
07.05.2024
Η 44χρονη υπάλληλος έριξε νερό σε άστεγη Αφροαμερικανίδα ενώ το θερμόμετρο έδειχνε 3 βαθμούς υπό του μηδενός.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Στεγνή» από κάθε ίχνος ενσυναίσθησης η 44χρονη υπάλληλος Κέισι Γιανγκ σε μίνι μάρκετ στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ έγινε παράδειγμα προς αποφυγή σχεδόν σε διεθνές επίπεδο όταν καταγράφηκε σε βίντεο να ρίχνει έναν κουβά νερό σε μία άστεγη Αφροαμερικανίδα σε συνθήκες ψύχους με το θερμόμετρο να δείχνει τρεις βαθμούς υπό του μηδενός.

«Φύγε! Δεν το ξαναλέω! Φύγε» φώναξε στην αποσβολωμένη γυναίκα που την κοιτούσε άναυδη και καταπαγωμένη.

Το βίντεο έγινε ανάρπαστο μέσα σε ελάχιστες ώρες με πλήθος πολιτών να διαμαρτύρονται για την απάνθρωπη πράξη της με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ να την απολύσει.

Η άκαρδη υπάλληλος προδόθηκε όταν ανέβασε η ίδια το βίντεο σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για να υπερασπιστεί τον εαυτό της, με το επιχείρημα πως επρόκειτο για μία ομάδα αστέγων που είχαν κατασκηνώσει στο πάρκινγκ του καταστήματος, όπου δούλευε, και βρώμιζε συνεχώς το χώρο με απορρίμματα και ακαθαρσίες. Η ίδια, σύμφωνα με μαρτυρίες ορισμένων περιοίκων, βοηθούσε τους αστέγους αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση φέρεται πως έχασε την ψυχραιμία της…

‘Οσο για την άστεγη γυναίκα; Αυτή, μέσα στην ατυχία της, έγινε αποδέκτης δεκάδων μηνυμάτων προσφοράς για βοήθεια από αρμόδιες υπηρεσίες κοινωνικής πρόνοιας, έχοντας πιθανώς έστω και για λίγο καιρό πρόσβαση σε κάποιο ξενώνα αστέγων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αυστραλία: Ο θετός γιος του Σίρσκι συμμετέχει σε μοτοπορεία για την Ημέρα της Νίκης

Λάρισα: 41χρονος μαχαίρωσε τον αδερφό του και τον φίλο του

Τι πραγματικά συμβαίνει στη «Γη των όρθιων ανθρώπων»;

Αρμενία: Μεγάλη αντικυβερνητική διαδήλωση

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα