ΑΘΗΝΑ
06:23
|
19.05.2024
Δίνουν και παίρνουν οι φήμες και τα ρεπορτάζ για παχυλούς λογαριασμούς στην Ελβετία και πολυτελή βίο από τον Πρόεδρο της ΜΚΟ, Κ. Γιαννόπουλο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στοιχεία πρόσφατων ρεπορτάζ που αναφέρονται στα μεγάλα ποσά τραπεζικών λογαριασμών της ΜΚΟ «Χαμόγελο του Παιδιού» και στον πολυτελή τρόπο διαβίωσης του προέδρου του Κώστα Γιαννόπουλου σε μεζονέτα έκτασης περίπου 500 τ.μ. φάνηκε να υιοθετεί σήμερα με δηλώσεις σε δημοσιογράφους η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου.

Η Μιχαηλίδου μιλώντας σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Action24 έδειξε να υιοθετεί πρόσφατα ρεπορτάζ της εφημερίδας «Το Βήμα» και άλλων ΜΜΕ που φέρουν το «Χαμόγελο του Παιδιού» να διατηρεί 20.000.000 ευρώ πλεόνασμα και τραπεζικό λογαριασμό ύψους 5.000.000 ευρώ στην Ελβετία. Έδειξε επίσης να συμμερίζεται τις πληροφορίες ότι ο πρόεδρος της ΜΚΟ, Κώστας Γιαννόπουλος, «ζει σε μια βίλα δύο εκατομμυρίων» στον Άλιμο, που είναι ωστόσο κληροδότημα μίας συνταξιούχου από τη Δράμα η οποία ήθελε να βοηθήσει τα παιδάκια που έχουν ανάγκη.

«Ο πρόεδρός του (σ.σ. Χαμόγελου του Παιδιού) που μένει, διάβασα, σε μία βίλα δύο εκατομμυρίων με πόσα μπάνια λέει ότι έχει», δεν γίνεται  να μην χρησιμοποιήσει τα χρήματα αυτά, «για να κάνει παραπάνω μπάνια για τα παιδιά και να κάνει τη δομή λειτουργική» είπε χαρακτηριστικά η υφυπουργός.

Την ώρα που αυξάνουν οι πληροφορίες πως τα παραπάνω στοιχεία έχουν διαβιβαστεί για περαιτέρω έρευνα στην Οικονομική Εισαγγελία και την ΑΑΔΕ, ο Πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» κλήθηκε αργότερα από δημοσιογράφους να απαντήσει στα όσα ανέφερε η Δόμνα Μιχαηλίδου, επιλέγοντας να αναφερθεί σε «ψέματα».

Ο Γιαννόπουλος κάλεσε μάλιστα την υφυπουργό να εξηγήσει «πού βρήκε το πλεόνασμα των 20 εκατ. ευρώ».

Ο ίδιος πάντως δεν μπόρεσε να αμφισβητήσει ότι διαμένει σε πολυτελή έπαυλη στον Άλιμο ισχυριζόμενος πως του… «παραχωρήθηκε» από την ΜΚΟ στην οποία προεδρεύει γιατί έχει «έσοδα μόνο από τη σύνταξη».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Γάζα: Ο αριθμός των νεκρών Παλαιστινίων πλησιάζει τους 35.400

Αφγανιστάν: Τρεις Αφγανοί και τρεις Ισπανοί τουρίστες σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή λόγω του «Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2024»

Ψυχικές ασθένειες και εστιατόρια

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα