ΑΘΗΝΑ
16:39
|
21.05.2024
Η επικεφαλής πληροφορικής των αλβανικών υπηρεσιών Πληροφοριών (AKSHI) Ερίσα Φέρο πιάστηκε έχοντας 58 κιλά κάνναβης μαζί με συνεργάτες της.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στα πράσα έπιασαν σήμερα την επικεφαλής πληροφορικής των αλβανικών υπηρεσιών Πληροφοριών (AKSHI) Ερίσα Φέρο με 58 κιλά κάνναβης ενώ μετακινούνταν με συνεργάτες της από την Κορυτσά προς τα σύνορα με τη Βόρεια Μακεδονία.

Τα δεκάδες κιλά κάνναβης φέρεται πως προέρχονταν από την Σκόδρα ενώ εμπλέκονται άτομα από τη Φούσα Κρούγια και την Κορυτσά.

Η επέμβαση της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Qafë-Thanë, κοντά σε ένα εστιατόριο με την Ερίσα Φερό να είναι εκείνη που οδηγούσε το όχημα που μετέφερε τα ναρκωτικά. Στο ίδιο αυτοκίνητο που ήταν γεμάτο κάνναβη στο προτμπαγκάζ,  ήταν και Λάικ Μπάσα, γιος επιχειρηματία από τη Φούσα Κρούγια και ένας 17χρονος με τα αρχικά M.K.. Παράλληλα, αναζητούνται ακόμα δύο άτομα, ένας 30χρονος και ένας 28χρονος, κάτοικοι του χωριού Πισκουπάτ.

Πέρσι το Δεκέμβρη η Φερό είχε αναμειχθεί σε υπόθεση παρανομίας που αφορούσε την Κεντρική Εκλογική Επιτροπή καθώς ήταν μέλος επιτροπής καταμέτρησης ψήφων.  Τα αποτελέσματα ψηφοφορίας παραποιήθηκαν και οι ευθύνες έπεσαν στην Επιτροπή όπου συμμετείχε η ίδια μαζί με άλλα 20 άτομα.

Πιο πριν (Απρίλιο 2032) η Φερό είχε εμπλακεί σε υπόθεση χειραγώγησης ψήφων στις εκλογές της 25ης Απρίλη 2021.

Η σύλληψή της προκάλεσε λίγες ώρες μετά τον τερματισμό της συνεργασίας της με την Υπηρεσία Πληροφοριών της Αλβανίας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Με λευχαιμία διαγνώστηκε η Άσμα Άσαντ

ΕΛ.ΑΣ: Προσοχή στα πλαστά εισιτήρια των τελικών Conference League και Final Four

Κηφισιά: Πόρτα σχολείου καταπλάκωσε μαθητές – Στο νοσοκομείο 9χρονος

Κάιρο: Λεωφορείο έπεσε στον Νείλο- Τουλάχιστον 10 νεκροί

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα