ΑΘΗΝΑ
23:31
|
04.05.2024
Άνοιγμα καταστημάτων και σούπερμάρκετ ζητούν ορισμένοι καταστηματάρχες την Δευτέρα 2 Ιανουαρίου, καταστρατηγώντας την κατ' έθιμο αργία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Έντονη αναστάτωση έχει επικρατήσει σχετικά με τη λειτουργία των καταστημάτων και σούπερμαρκετ τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου, καθώς ορισμένοι καταστηματάρχες αντιδρούν στην κατ’ έθιμο αργία της συγκεκριμένης ημέρας.

Σημειώνεται ότι στο παρελθόν η συγκεκριμένη ημέρα λειτουργούσε ως αργία για το εμπόριο, δεδομένου μάλιστα ότι παραδοσιακά τις δύο Κυριακές πριν από Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά τα καταστήματα είναι ανοιχτά. 

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, την Δευτέρα 2 Ιανουαρίου θα ανοίξουν τα σούπερμάρκετ της αλυσίδας ΑΒ Βασιλόπουλος και Lidl, καθώς και όλα τα καταστήματα της αλυσίδας Jumbo, το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen στα Σπάτα και το Smart Park.

Κατεβασμένα θα παραμείνουν τα ρολά στα σούπερμάρκετ της αλυσίδας Σκλαβενίτης και Κρητικός (με εξαίρεση ορισμένα καταστήματα στην Κρήτη), καθώς και στα καταστήματα ορισμένων αλυσίδων όπως η Inditex (Zara, Stradivarius, Pull and Bear, Oysho κλπ) και η H&M.

Κλειστά θα παραμείνουν και τα Αττικα Πολυκαταστήματα.

Υπενθυμίζεται ότι την Παραμονή Πρωτοχρονιάς τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 18:00, ενώ τα σούπερμαρκετ θα κλείσουν στις 20.00. 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Boeing mafia;

Δύσκολα μπορεί κανείς να πιστέψει πως είναι σύμπτωση ο δεύτερος θάνατος πληροφοριοδότη της Boeing.
ΣΥΝΑΦΗ

Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε «πλήρη πείνα», λέει η επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ

Disiecta Membra #11: Από τον ζιγκολό στον incel, μια διαδρομή με αυτοκίνητα

Ξέσπασμα ιλαράς στη Νιγηρία: Τουλάχιστον 42 νεκροί

Κατολισθήσεις, πλημμύρες σάρωσαν το νότιο Σουλαουέζι της Ινδονησίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα