ΑΘΗΝΑ
11:00
|
08.05.2024
Σοκ προκαλεί η υπόθεση κατηγορίας σε βάρος 29χρονης πως σκότωσε την 11μηνη κόρη της πετώντας την στον ποταμό Αλιάκμονα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την Τετάρτη θα απολογηθεί στον εισαγγελέα Βέροιας η 29χρονη μητέρα που φέρεται πως προκάλεσε το θάνατο της 11μηνης κόρης της πετώντας την στα παγωμένα νερά του ποταμού Αλιάκμονα.

Σε βάρος της 29χρονης έχει ήδη ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση ενώ η ίδια το αρνείται καθώς φέρεται πως δεν έχει πλήρη επίγνωση των γεγονότων, ούτε μπόρεσε να εξηγήσει πως βρέθηκε από τα χέρια της στα παγωμένα νερά του ποταμού το 11μηνο βρέφος.

«Δεν σκότωσα το παιδί μου, μου είπαν ότι κατέληξε. Δε ξέρω τι έγινε» όταν προσήλθε νωρίτερα σήμερα το πρωί στην ανακρίτρια Βέροιας από όπου ζήτησε και πήρε 48ωρη προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί.

Ο δικηγόρος της κατηγορούμενης Αντώνης Μπιδέρης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ζητήσει την πραγματοποίηση ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης ώστε να διαπιστωθεί η κατάσταση της ψυχικής υγείας της πελάτισσάς του.

H φερόμενη παιδοκτόνος φέρεται πως πήρε ταξί από το χωριό Σταυρός Ημαθίας στις 31 Δεκεμβρίου, με το μωρό στην αγκαλιά και κατευθύνθηκαν προς το σημείο που υπέδειξε στις Αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός ταξί που τη μετέφερε από το φράγμα του Αλιάκμονα στην περιοχή των ΚΤΕΛ στη Βέροια ανέφερε ότι η 30χρονη ήταν αμίλητη και δεν του προξένησε καμία απορία η συμπεριφορά της.

Πάντως η νεκροψία – νεκροτομή που έγινε στη σορό του βρέφους έδειξε ως αιτία θανάτου τον πνιγμό: «ασφυκτικό θάνατο εντός ύδατος».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μητέρες δολοφονημένων γυναικών μιλούν για τις γυναικοκτονίες

Γιατροί Χωρίς Σύνορα: Η Ράφα θα μετατραπεί σε νεκροταφείο

Στο Σύνταγμα την Παρασκευή οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο ύψος του κόμβου Κηφισίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα