ΑΘΗΝΑ
22:05
|
11.05.2024
Μπορεί, να μείνει νόμιμα στις ΗΠΑ για 30 μέρες αλλά μετά θα πρέπει να υποβάλει αίτηση για αλλαγή καθεστώτος εντός 30 ημερών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε νοσοκομείο της Φλόριντα των ΗΠΑ εισήχθη απόψε ο πρώην Πρόεδρος της Βραζιλίας, Ζαϊχ Μπολσονάρου, υποφέροντας από έντονους κοιλιακούς πόνους.

 Σε δηλώσεις που έκανε η σύζυγος του πρώην Προέδρου της Βραζιλίας, Μισέλ Μπολσονάρου, επισημάνθηκε πως ο πάσχων παραμένει υπό παρακολούθηση.

Το ίδιο 24ωρο, από το περιβάλλον του ζεύγους Μπολσονάρου έγινε σαφές πως η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

ΜΠΟΛΣΟΝΑΡΟΥ | in.gr

Νωρίτερα η βραζιλιάνικη εφημερίδα O Globo είχε μεταδώσει πως εισήχθη στο AdventHealth Celebration Hospital του Ορλάντο, την επομένη της επίθεσης που εξαπέλυσαν υποστηρικτές του εναντίον του προεδρικού μεγάρου, του Κογκρέσου και του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Βραζιλίας.

Ο Μπολσονάρου έχει νοσηλευτεί αρκετές φορές μετά την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του, τον Σεπτέμβριο του 2018. Σοβαρές επιπλοκές μετά από εκείνη την επίθεση με μαχαίρι, τον οδήγησαν έξι φορές στο χειρουργείο.

Όπως είναι γνωστό, ο 67χρονος Ζαΐχ Μπολσονάρου ταξίδεψε στις ΗΠΑ δύο ημέρες πριν από την ορκωμοσία του νέου προέδρου της Βραζιλίας Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα.

Σύμφωνα με αποψινές δηλώσεις του εκπροσώπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Νεντ Πράις, ο Μπολσονάρου έφθασε στις ΗΠΑ με διπλωματικό διαβατήριο. Μπορεί, ως εκ τούτου, να μείνει νόμιμα στις ΗΠΑ για 30 μέρες αλλά μετά θα πρέπει να υποβάλει αίτηση για αλλαγή καθεστώτος εντός 30 ημερών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Υπηρεσία του ΟΗΕ αναφέρει ότι 150.000 Παλαιστίνιοι έχουν εγκαταλείψει τη Ράφα

Ελεύθερος ο πρώην παραστρατιωτικός ηγέτης της Κολομβίας Σαλβατόρε Μανκούσο

Πώς βραχυκυκλώνουν τα οικεία δίπολα;

Μαζική συμμετοχή στη διαδήλωση αλληλεγγύης ενάντια στη γενοκτονία των Παλαιστίνιων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα