ΑΘΗΝΑ
20:18
|
19.04.2024
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας συγκαλεί την επόμενη Δευτέρα σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο για τα προβλήματα του δικαστικού συστήματος.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συνάντηση με ανώτατους δικαστικούς και την ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών  Συλλόγων της χώρας έχει προγραμματίσει για τις 18 Ιανουαρίου η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου σε μία προσπάθεια να θέσει επί τάπητος τα ανεπίλυτα και αναρίθμητα προβλήματα της ελληνικής δικαιοσύνης.

Στη σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν η πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Ευαγγελία Νίκα, η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Μαρία Γεωργίου, ο πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου Ιωάννης Σαρμάς, ο πρόεδρος της Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας και πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρης Βερβεσός και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος Γεώργιος Διαμαντής.

Η  εξέλιξη επικροτήθηκε από την «Κίνηση Επιτάχυνση της Δικαιοσύνης» (ΚΕΔ) εκτιμώντας πως πρόκειται για  πρωτοβουλία που έπρεπε «να είχε ληφθεί εδώ και καιρό από την πολιτική ηγεσία της χώρας, πριν τα προβλήματα οξυνθούν σε τέτοιο βαθμό ώστε η επίκλησή τους να λειτουργεί απαξιωτικά σε βάρος του θεσμού της Δικαιοσύνης».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εργασιακό Γολγοθά αντιμετωπίζουν οι νέοι εργαζόμενοι λέει έρευνα του Eteron

Επίθεση χάκερ Anonymous κατά του στρατού του Ισραήλ

Οι πρώτες 100 μέρες του Γκαμπριέλ Ατάλ στην εξουσία

Disiecta Membra #9: Eco, J.P. Manchette και η τελευταία ακμή της μεταπολεμικής Ευρώπης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα