ΑΘΗΝΑ
10:42
|
05.05.2024
Το μεγαλύτερο ογκολογικό νοσοκομείο της χώρας έχει μείνει χωρίς φαρμακείο, με αποτέλεσμα να ακυρώνονται θεραπείες καρκινοπαθών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε στάση εργασίας από τις 10 το πρωί ως τις 12 το μεσημέρι και συγκέντρωση στις 10 π.μ. στην πύλη του Νοσοκομείου «Μεταξά», προχωρά σήμερα, το Σωματείο Εργαζομένων, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την υποστελέχωση του Φαρμακείου του νοσοκομείου, η οποία στάθηκε αφορμή για την αναβολή χημειοθεραπειών επί δύο συνεχόμενες ημέρες.

Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι αποτελεί τραγική εξέλιξη για το ΕΣΥ, το μεγαλύτερο ογκολογικό νοσοκομείο της χώρας να έχει μείνει χωρίς φαρμακείο, επειδή αρρώστησε ο μοναδικός νοσοκομειακός φαρμακοποιός.

Σύμφωνα με το Σωματείο στο Φαρμακευτικό Τμήμα του μεγαλύτερου ογκολογικού νοσοκομείυ της χώρας υπηρετεί πλέον μία μόνο μόνιμη φαρμακοποιός που την προηγούμενη Τρίτη βγήκε θετική στην covid, ενώ η επικουρική υπάλληλος η οποία πήγε προσωρινά από το Τζάνειο  εξαναγκάστηκε να δουλέψει άρρωστη με γρίπη, ενώ είναι πλέον αναγκασμένη να επιστρέψει στο Τζάνειο καθώς ανακλήθηκε η μετακίνησή της.

«Να στελεχωθεί τώρα το φαρμακείο στο Νοσοκομείο «Μεταξά». Ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας», απαιτεί το Σωματείο των Εργαζομένων και καλεί σε μαζική συμμετοχή στην κινητοποίηση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Boeing mafia;

Δύσκολα μπορεί κανείς να πιστέψει πως είναι σύμπτωση ο δεύτερος θάνατος πληροφοριοδότη της Boeing.
ΣΥΝΑΦΗ

Οι Συντηρητικοί της Βρετανίας υπέστησαν συντριβή στις τοπικές εκλογές, καθώς οι Εργατικοί κερδίζουν έδαφος

Δεκάδες συλλήψεις σε φιλοπαλαιστινιακές συγκεντρώσεις στα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ

Τα Μισελ-άνοιους του Kosmo

Μεξικό: Δύο νεκροί σε επίθεση εναντίον υποψηφίου στις δημοτικές εκλογές

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα