ΑΘΗΝΑ
03:34
|
24.04.2024
Υλικό για τουλάχιστον δύο βιβλία, δήλωσε ότι διαθέτει ο δευτερότοκος γιος του Κάρολου, ο οποίος έγινε best seller με τη «Ρεζέρβα» του.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η «λατρεία» των βρετανικών μέσων ενημέρωσης με τον πρίγκιπα Χάρι συνεχίζεται μετά την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του με τον τίτλο «Ρεζέρβα» (ή ο «Αναπληρωματικός»), η οποία έχει γίνει ήδη best seller στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη συντηρητική, φιλοβασιλική εφημερίδα «Daily Telegraph» ο πρίγκιπας Χάρι δήλωσε ότι είχε υλικό «για δύο βιβλία» και επί τούτου επέλεξε να μη γράψει για κάποια πράγματα, γιατί ο πατέρας του και ο αδελφός του δεν θα τον συγχωρούσαν ποτέ. «Υπάρχουν πράγματα που δεν θέλω ο κόσμος να τα μάθει», είπε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα. Τόνισε επίσης ότι η «γαλαζοαίματη» οικογένειά του οφείλει μια «συγγνώμη» στη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ.

Ο Χάρι, Δούκας του Σάσεξ, ανέφερε επίσης ότι ανέμενε προτού δημοσιευτεί το βιβλίο πως θα υπήρχαν επιπτώσεις στα γραφόμενά του, αλλά ήξερε ότι δεν ήταν εφικτό να κυκλοφορήσει τα απομνημονεύματά του χωρίς να συμπεριλάβει την οικογενειακή του ζωή. «Δεν έχει να κάνει με προσπάθεια κατάρριψης της μοναρχίας, είναι μία προσπάθεια να τους σώσω από τους εαυτούς τους», υποστήριξε παραδεχόμενος πως αντιλαμβάνεται ότι θα σταυρωθεί από αρκετό κόσμο για αυτό.

«Το πρώτο προσχέδιο ήταν διαφορετικό», είπε για το βιβλίο του ο Χάρι και πρόσθεσε: «Ήταν 800 σελίδες και τώρα έχει πέσει στις 400. Θα μπορούσε να είναι δύο βιβλία, ας το πούμε έτσι. Και το δύσκολο κομμάτι ήταν να βγάλω πράγματα». 

«Θα μπορούσε κάποιος να υποστηρίξει ότι μερικά από τα πράγματα που έχω βάλει εκεί… είναι βαριά. Έτσι κι αλλιώς δεν θα με συγχωρήσουν ποτέ. Αλλά έτσι όπως το βλέπω, θα έπρεπε να πουν είμαστε πρόθυμοι να σε συγχωρήσουμε. Μακάρι να είχαν κάτσει δίπλα μου να συζητήσουν, αντί να λένε ότι τρέφω αυταπάτες και ότι είμαι παρανοϊκός. Θέλω κάποιος να αναλάβει την ευθύνη και θα ήθελα μια συγγνώμη για τα όσα έκαναν στη γυναίκα μου», τόνισε ο Χάρι. Στη «Ρεζέρβα» ο Χάρι λέει ότι ο αδελφός του Ουίλιαμ έχει αναφερθεί στη σύζυγό του αποκαλώντας την «δύσκολη», «αγενή» και «απότομη». Τον κατηγορεί επίσης του επιτέθηκε!

Σύμφωνα με τον Χάρι, που ζει από την «οικογένεια-εταιρεία» της βρετανικής μοναρχίας, «κανένας θεσμός δεν έχει ανοσία στην κριτική». Μάλιστα υποστήριξε ότι αν το 10% της κριτικής που έχει δεχθεί ο ίδιος και η Μέγκαν Μαρκλ είχε αποδέκτη την «οικογένειά του», τότε η βρετανική μοναρχία δεν θα ήταν σε «τα μαύρα χάλια» που βρίσκεται σήμερα!

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νέο πρόβλημα με αεροσκάφος της Boeing στο Γιοχάνεσμπουργκ

Κυκλοφορικές ρυθμίσεις Πέμπτη και Παρασκευή λόγω Ολυμπιακής Φλόγας

Βράζουν τα πανεπιστήμια των ΗΠΑ από οργή για τη σφαγή των Παλαιστινίων στη Γάζα

Πιέσεις ΟΗΕ και Συμβουλίου της Ευρώπης στο Λονδίνο για τις απελάσεις στη Ρουάντα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα