ΑΘΗΝΑ
19:16
|
25.04.2024
Μεγάλη η κινητοποίηση για τον εντοπισμό του γάτου, που εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια πτήσης πριν από έναν μήνα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πυροσβέστες, ερευνητές της υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας ακόμη και…  ένα μέντιουμ, που διατείνεται πως επικοινωνεί με ζώα, στρατολογήθηκαν από τις αρχές της Βολιβίας για τον εντοπισμό του Τίτο . Ο γκριζόασπρος γάτος Τίτο εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια πτήσης εσωτερικού τον περασμένο μήνα.

Η υπόθεση του Τίτο και της αποφασισμένης να τον βρει ιδιοκτήτριάς του, της Αντρέα Ιτούρε, έχει καθηλώσει τη χώρα.

Ο υπουργός Δικαιωμάτων του Καταναλωτή Χόρχε Σίλβα αποκάλυψε αυτή την εβδομάδα πως οι αρχές κάλεσαν… μέντιουμ για να εντοπίσουν το κατοικίδιο. Η επαγγελματίας αυτή, με τις «τεχνικές» της, θα μπορούσε ίσως να επικοινωνήσει «με τον Τίτο για να μας πει πού βρίσκεται», εξήγησε ο υπουργός σε ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας, προσθέτοντας πως «θα εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα για να τον βρούμε».

Ο Τίτο εξαφανίστηκε στις 8 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με αναρτήσεις της κυρίας Ιτούρε σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, που είχαν ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημά της για βοήθεια. Υπάλληλοι της αεροπορικής εταιρείας της είπαν πως ο γάτος έπρεπε να μεταφερθεί στον χώρο φορτίου του αεροσκάφους που θα εκτελούσε την πτήση από την Ταρίχα στη Σάντα Κρους, αφηγήθηκε. Στην προσγείωση, ο Τίτο ήταν άφαντος.

Τη 12η Δεκεμβρίου, ο υπουργός Δημοσίων Έργων Έντγκαρ Μοντάνο ανακοίνωσε ότι ξεκινούσε νέα μεγάλη έρευνα. «Του αρέσει ο τόνος, αφήσαμε λοιπόν τόνο έξω» είπε ο υπουργός κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, εξηγώντας πως υποπτεύεται πως ο γάτος περιφέρεται στο αεροδρόμιο από όπου αναχώρησε η πτήση.

Ορισμένοι φιλόζωοι κατηγορούν την BoA, για το γεγονός πως το κατοικίδιο της κυρίας Ιτούρε χάθηκε. Η εταιρεία δεν έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με την υπόθεση εξαφάνισης του γάτου και δεν απάντησε, όταν το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς της ζήτησε σχόλιο.

Η Αντρέα Ιτούρε κάλεσε με βίντεο τον κόσμο να έχει το νου του για τον γάτο, επιμένοντας: «Δεν θα σταματήσω να τον ψάχνω».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κλειστοί δρόμοι στην Αθήνα λόγω βλάβης σε αγωγούς της ΕΥΔΑΠ

«Η Ευρώπη το σπίτι μας» μένει χωρίς στέγη σε Ισπανία και Πορτογαλία

Τροχαίο στη Βουλή: Ενοχή του αστυνομικού για τον θάνατο του Λαλαούνη ζητά ο εισαγγελέας

Κέρκυρα: Πέντε χρόνια φυλακή σε τέως εισαγγελέα για χιλιάδες εξαφανισμένες δικογραφίες

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα