ΑΘΗΝΑ
23:38
|
27.04.2024
Σε κατοικία της κομητείας Τουλάρε της Καλιφόρνιας εκτέλεσαν έξι ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένου ενός βρέφους έξι μηνών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εκτελεστές –δολοφόνοι, διεκπεραιώνοντας συμβόλαια θανάτου για λογαριασμό λαθρεμπόρων ναρκωτικών δολοφόνησαν σήμερα σε κατοικία αγροτικής κοινότητας στο Τουλάρε της Καλιφόρνιας έξι ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένου ενός βρέφους έξι μηνών και 17χρονη μητέρα του, μία ηλικιωμένη γυναίκα και άλλα άτομα-μέλη της ίδιας οικογένειας. Σκοτώθηκαν επίσης τρεις άνδρες που θεωρούνται συγγενείς των άλλων θυμάτων.

Αντίθετα, κατάφεραν να επιβιώσουν δύο γυναίκες που είδαν τους δράστες-εκτελεστές να μπαίνουν κρυφά στο οικιστικό συγκρότημα και έσπευσαν στη συνέχεια να κρυφθούν σε ένα τροχόσπιτο.

Ο σερίφης της κομητείας Τουλάρε, ο Μάικ Μπουντρώ, έκανε λόγο για «φρικτό μακελειό» το οποίο ήταν προσχεδιασμένο, ενώ εκτίμησε πως συνδέεται με συμμορίες ναρκωτικών.«Θεωρούμε πως η οικογένεια είχε γίνει στόχος και πιστεύουμε ότι ενεπλάκησαν συμμορίες σε αυτό το περιστατικό», είπε ο σερίφης και υπενθύμισε πως την προηγούμενη εβδομάδα είχε εκδοθεί ένταλμα έρευνας στο συγκεκριμένο σπίτι για τον εντοπισμό ναρκωτικών ουσιών.

Η αστυνομία εκτιμά πως οι δράστες της επίθεσης ήταν τουλάχιστον δύο και διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό τους.Σύμφωνα με την αστυνομία τα περισσότερα θύματα (συμπεριλαμβανομένου του βρέφους) έφεραν σφαίρα στο κεφάλι.

Η σφαγή έγινε στις 3.30 το πρωί από δύο ένοπλους άνδρες που καταζητούνται από τις τοπικές αρχές. Οι δύο εκτελεστές φέρεται πως εμπλέκονται σε κυκλώματα λαθρεμπορίας ναρκωτικών, μαριχουάνας και μεθαμφεταμινών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Καμπότζη: Είκοσι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε έκρηξη σε βάση πυρομαχικών

Οι σοσιαλιστές οπαδοί καλούν τον Ισπανό πρωθυπουργό να παραμείνει στη θέση του

Αρμενία: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την οριοθέτηση των συνόρων με το Αζερμπαϊτζάν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης στην Αττική οδό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα