ΑΘΗΝΑ
06:01
|
25.06.2026
Στις 23 Ιανουαρίου η επόμενη δικάσιμος, λόγω κωλυμάτων που επικαλέστηκαν δικηγόροι των κατηγορουμένων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Για τις 23 Ιανουαρίου διέκοψε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στη Θεσσαλονίκη, τη δίκη για την δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού λόγω κωλυμάτων που επικαλέστηκαν δικηγόροι της υπεράσπισης των 12 κατηγορουμένων.

Νωρίτερα έγινε η διαδικασία νομιμοποίησης των δικηγόρων και εκφωνήθηκε ο κατάλογος των 26 μαρτύρων του κατηγορητηρίου.

Οι δώδεκα κατηγορούμενοι ηλικίας 21 έως 26 ετών, το 18μηνο της προφυλάκισης των οποίων λήγει τον προσεχή Αύγουστο, έφυγαν από την πίσω πόρτα, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ενώ μπροστά στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης είχαν συγκεντρωθεί οπαδοί του Άρη και πλήθος κόσμου.

Σύντομες δηλώσεις έκαναν έξω από τα Δικαστήρια οι γονείς του 19χρονου Άλκη, που παρίστανται ως πολιτικώς ενάγοντες. «Τα ισόβια να γίνουν πραγματικά ισόβια, για πάντα στη φυλακή, όλη τους τη ζωή», είπε η μητέρα του και πρόσθεσε: «Η Δικαιοσύνη ξέρει».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σε ύφεση η φωτιά στο παλιό ξενοδοχείο ΠΑΛΛΑΣ στο Λουτράκι

Αναζητούν τον 17χρονο Κωνσταντίνο Δ. που εξαφανίστηκε στη Νίκαια

Νεκρά εκατοντάδες χιλιάδες πτηνά στη Γαλλία λόγω καύσωνα

Τερματίζεται η απεργία πείνας του Αριστοτέλη Χαντζή και της Suzon Doppagnea για τα προσφυγικά της λεωφόρου Αλεξάνδρας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα