ΑΘΗΝΑ
16:48
|
03.05.2024
Ο άτυχος 61χρονος πέθανε μπροστά στα μάτια των συναδέλφων του ξαφνικά, ενώ έπινε μαζί τους καφέ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η αναγκαστική εργασία σε προχωρημένη ηλικία καταλήγει ενίοτε σε θανατική καταδίκη. Ένας 61χρονος οδηγός λεωφορείου του ΚΤΕΛ στα Γρεβενά κατέρρευσε σήμερα ξαφνικά, μπροστά μάτια των συναδέλφων του, πριν πιάσει τιμόνι για να μεταφέρει δεκάδες επιβάτες προς Αθήνα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όλα έγιναν σήμερα το πρωί στον χώρο των ΚΤΕΛ Γρεβενών. Ο άτυχος οδηγός ετοιμαζόταν να εκτελέσει το δρομολόγιο Γρεβενά-Αθήνα και έπινε καφέ μαζί με συναδέλφους του. Ξαφνικά κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των συναδέλφων με αποτέλεσμα, παρά τις προσπάθειες των γιατρών και των διασωστών του ΕΚΑΒ που έσπευσαν προς βοήθεια, να χάσει την ζωή του.

Το περιστατικό προκάλεσε σοκ στους συναδέλφους του που ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ δίχως να αποτρέψουν τα χειρότερα. Παρά τις προσπάθειες διασωστών και γιατρών να τον επαναφέρουν στη ζωή,  ο 61χρονος πατέρας τριών παιδιών πέθανε.

Από τον περασμένο Σεπτέμβριο, οι οδηγοί των ΚΤΕΛ υποβάλλονται σε ιατρικές εξετάσεις με απόφαση της διοίκησης. Φαίνεται πως στην περίπτωση του 61χρονου, αυτό δεν ήταν αρκετό…

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Συναγερμός για τοξικό νέφος στο Βερολίνο

Οικουμενικός Πατριάρχης: Βαθύτατη έκφραση της ελευθερίας μας είναι η πίστη στην Ανάσταση

Πακιστάν: Τουλάχιστον 20 νεκροί σε δυστύχημα με λεωφορείο

Τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα: Από δύο μηχανές παρασύρθηκε η ηλικιωμένη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα