ΑΘΗΝΑ
23:34
|
26.04.2024
Στο φως τα μηνύματα που έστελναν τα αδέρφια Τείτ, που κατηγορούνται για trafficking, βιασμούς και οργανωμένο έγκλημα, σε κορίτσια 15-16 χρονών, για να τα προσεγγίσουν.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Ντάρια ήταν 16 ετών και πήγαινε ακόμα στο σχολείο, όταν λέει ότι έλαβε ένα προσωπικό μήνυμα στο Instagram από τον Άντριου Τέιτ, έναν υψηλού προφίλ influencer και σχεδόν 20 χρόνια μεγαλύτερο από αυτήν.

Είναι μία από τις δύο εφήβους που έχουν περιγράψει στο BBC πώς ο Άντριου Τέιτ και ο αδελφός του Τρίσταν τους προσέγγισαν διαδικτυακά, προφανώς χρησιμοποιώντας μια τυπική φόρμουλα. «Ήταν προφανές ότι ήμασταν κορίτσια γυμνασίου», είπε η Ντάρια. «Είχαμε βάλει ότι πηγαίνουμε στο γυμνάσιο στο βιογραφικό μας. Νομίζω ότι προσπαθούσε απλώς να βρει κορίτσια που ήταν όσο το δυνατόν πιο αθώα ή αφελή, κατά τη γνώμη μου». Η Ντάρια έδειξε ένα στιγμιότυπο του μηνύματος, στο οποίο δεν απάντησε ποτέ. Αλλά λέει ότι κάποιοι από τους φίλους της το έκαναν.

Ένα μήνυμα από τον λογαριασμό Instagram του Andrew Tate προς την Daria

Η Ντάρια, η οποία είναι τώρα στο πανεπιστήμιο στο Ηνωμένο Βασίλειο, είναι κόρη ενός εξέχοντος Ρουμάνου πολιτικού και αισθάνεται ικανή να μιλήσει δημόσια, όταν άλλοι το αρνήθηκαν. Οι αδερφοί Τέιτ βρίσκονται επί του παρόντος σε 30ήμερη κράτηση στη Ρουμανία, ενώ η αστυνομία ερευνά κατηγορίες για βιασμό και εμπορία, τις οποίες και οι δύο άνδρες αρνούνται.

Από τότε που μοιράστηκε τις εμπειρίες της, η Ντάρια λέει ότι πολλοί νεαροί άνδρες την έχουν κατηγορήσει ότι λέει ψέματα. «Ακόμη και παιδιά που ήξερα από το γυμνάσιο με αποκαλούν ψεύτρα επειδή είπα ότι κάποτε έλαβα ένα μήνυμα από τον Άντριου Τέιτ».

Ωστόσο τονίζει, ότι πολλοί άντρες της ηλικίας της λατρεύουν τον Άντριου Τέιτ, ο οποίος είναι 36 ετών. «Αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα».

Στιγμιότυπο από μήνυμα από τον λογαριασμό του Tristan Tate στο Instagram

Αν και δεν υπάρχει τίποτα παράνομο στο να επικοινωνούν οι αδερφοί Τέιτ με κορίτσια 16 ή 17 ετών στο διαδίκτυο ή να τα προσκαλούν έξω, η μαρτυρία των νεαρών γυναικών, μαζί με τα σχόλια του Άντριου Τέιτ στο διαδίκτυο, προτείνουν μια προσχεδιασμένη μέθοδο για την έναρξη της επαφής.

Πηγή: BBC

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μέρες Καριέρας αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος Τουρισμός για Όλους 2024

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Φωτιά στη Νέα Σμύρνη: Απεγκλωβίστηκε γυναίκα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα