ΑΘΗΝΑ
20:24
|
26.04.2024
Απαίτησε το «ξεπάγωμα» των επιδομάτων τριετίας στους μισθούς των εργαζομένων, θυμίζοντας ότι παλιότερα υπήρχαν στις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Τα διάφορα ψίχουλα, τα επιδόματα, οι δήθεν αυξήσεις που δίνει προεκλογικά ο κ. Μητσοτάκης από αρχές Απρίλη στον κατώτερο μισθό, 30 έως 40 ευρώ, εξανεμίζονται την ίδια ώρα μέσα σε αυτή τη μεγάλη ακρίβεια και τις ανατιμήσεις που υπάρχουν» τόνισε σήμερα ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του  ΚΚΕ, Δημήτρης Κοτσούμπας, συναντώντας στην Πάτρα τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου της πόλης, Δημήτρη Μαρμούτα και μέλη της διοίκησης.

Μετά τη συνομιλία που είχε με εργαζομένους, ο Δημήτρης Κουτσούμπας ανέφερε σε δηλώσεις του ότι «βρισκόμαστε στο πλευρό του Εργατικού Κέντρου, των εργαζομένων, σωματείων της Πάτρας που αγωνίζονται αυτό το διάστημα ενάντια στην ενεργειακή φτώχεια, τη μεγάλη ακρίβεια, που αγωνίζονται για κατοχύρωση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, για αυξήσεις στους μισθούς, το οποίο είναι επείγον ζήτημα».

Ακολούθως απαίτησε το «ξεπάγωμα» των επιδομάτων τριετίας στους μισθούς των εργαζομένων, θυμίζοντας ότι παλιότερα υπήρχαν στις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και τώρα πλέον δεν μπαίνουν. «Θα ήταν μια πραγματική ανακούφιση αν προστίθεντο στις συλλογικές συμβάσεις, στους μισθούς των εργαζομένων» είπε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Φωτιά στη Νέα Σμύρνη: Απεγκλωβίστηκε γυναίκα

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Αθήνα: Διαδήλωση αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη

Επανέρχεται στα καθήκοντά του ο βασιλιάς Κάρολος Γ’

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα