ΑΘΗΝΑ
10:40
|
16.04.2024
Στις 25 Ιανουαρίου θα εκδικαστεί η αίτηση αναίρεσης για την αναστολή που χορηγήθηκε στον Χορταριά.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Για τις 15 Δεκεμβρίου του 2023 αναβλήθηκε η δίκη σε δεύτερο βαθμό για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου, μετά από βάναυσα χτυπήματα που δέχθηκε από δύο πολίτες, στο πεζοδρόμιο της οδού Γλάδστωνος το μεσημέρι της 21ης Σεπτεμβρίου 2018.

Η εκδίκαση της υπόθεσης που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, αναβλήθηκε μετά από αίτημα της υπεράσπισης του ενός από των κατηγορουμένων, του 63χρονου μεσίτη Αθανάσιου Χορταριά. Παρόντες στο δικαστήριο είναι μόνο ο αδερφός του Ζακ Κωστόπουλου και ο μεσίτης.

Οι δύο κατηγορούμενοι που πρωτόδικα έχουν καταδικαστεί σε 10ετή κάθειρξη παραμένουν εκτός φυλακής, καθώς ο μεν 80χρονος κοσμηματοπώλης, Σπυρίδωνας Δημόπουλος, βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό λόγω ηλικίας, ενώ ο Χορταριάς που είχε οδηγηθεί στην φυλακή μετά την πρωτόδικη απόφαση είναι ελεύθερος με αναστολή που του χορηγήθηκε τον περασμένο Ιούλιο μετά από περίπου δύο μήνες έκτισης. Για την έξοδο του μεσίτη από την φυλακή, ασκήθηκε αναίρεση η συζήτηση της οποίας στον Άρειο Πάγο έχει αναβληθεί για τις 25 Ιανουαρίου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Άλλο Ιράν, άλλο Βρετανία…

Κατάπιε τη γλώσσα του σήμερα ο Βρετανός ΥΠΕΞ όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε τι θα έκανε εάν εχθρική χώρα βομβάρδιζε βρετανικό προξενείο.
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην 24ωρη απεργία όλων των ΜΜΕ

Νεκροί άλλοι δύο Παλαιστίνιοι απόψε από επίθεση εποίκων στη Δυτική Όχθη

Νέες καταγγελίες Παλαιστινίων για βασανιστήρια από τον στρατό

Νόνη Δούνια: Μαθαίνεις διπλωματία μέσω… υποκριτικής

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα