ΑΘΗΝΑ
17:51
|
25.05.2024
Αποφασίστηκε η «βίαιη προσαγωγή της» σύμφωνα και με εισαγγελική πρόταση στις 3 Φεβρουαρίου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τη βίαιη προσαγωγή της συντρόφου του δολοφονηθέντος Παύλου Φύσσα, Χρύσας Τοσλούκου,  διέταξε σήμερα το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθήνας επειδή η μάρτυρας δεν εμφανίστηκε να καταθέσει στη συνεχιζόμενη δίκη της «Χρυσής Αυγής».

Στο τέλος της σημερινής συνεδρίασης του δικαστηρίου, αποφασίστηκε η «βίαιη προσαγωγή της» σύμφωνα και με εισαγγελική πρόταση στις 3 Φεβρουαρίου.

Πριν την απόφαση για βίαιη προσαγωγή της συντρόφου του Παύλου Χρύσα, η δικηγόρος της οικογένειας,  Μαρίνα Δαλιάνη, ζήτησε από το δικαστήριο πριν λάβει σχετική απόφαση να εξετάσει ότι έχουν εξαντληθεί όλοι οι άλλοι τρόποι πχ η τηλεφωνική ανεύρεση.

Την Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου, το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων μετά από αίτημα της υπεράσπισης των κατηγορουμένων, στο οποίο συναίνεσε και η πλευρά της Υποστήριξης της Κατηγορίας (Πολιτική Αγωγή) αναζήτησε και εντόπισε την τότε σύντροφο του μουσικού, η οποία δεν είχε εμφανιστεί ποτέ στο πρώτο δικαστήριο, καλώντας την σήμερα να είναι παρούσα για να καταθέσει σήμερα.

Η Χρύσα Τοσλούκου αναμενόταν να καταθέσει για τα γεγονότα που σημάδεψαν τη ζωή της το βράδυ της 17ης προς 18ης Σεπτεμβρίου 2013 στο Κερατσίνι, όταν ο Παύλος κυνηγήθηκε και εγκλωβίστηκε από ομάδα χρυσαυγιτών δολοφόνων πριν δεχθεί τις θανάσιμες μαχαιριές του καταδικασμένου σε ισόβια στην πρώτη δίκη, Γιώργου Ρουπακιά.

Την παρουσία της κυρίας Τοσλούκου στο βήμα του μάρτυρα ζήτησε σχεδόν από την αρχή των καταθέσεων μαρτύρων της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα η υπεράσπιση των κατηγορουμένων με βασικό σκεπτικό ότι η επίθεση σε βάρος του μουσικού και της παρέας του ήταν «μία απλή συμπλοκή» που σχετίζεται με κάτι που συνέβη μέσα στην καφετέρια «Κοράλλι» στο Κερατσίνι.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ερντογάν: Θα συνεχιστεί η πίεση προς το Ισραήλ εώς ότου τερματίσει τον πόλεμο

Φλόριντα: Ιερέας δάγκωσε γυναίκα επειδή άρπαξε την Θεία Κοινωνία

Αμυγδαλέζα: Απεργία πείνας από συλληφθείσα της κατάληψης στη ΝΟ.ΠΕ.

Δημοσκόπηση GPO: Τα ποσοστά των κομμάτων και ο αντίπαλος του Μητσοτάκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα