ΑΘΗΝΑ
20:00
|
30.04.2024
Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες για μαστροπείας της 12χρονης κόρης της.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών απέρριψε κατά πλειοψηφία το αίτημα της 37χρονης για αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης με περιοριστικούς όρους.  Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το Συμβούλιο έκρινε πως η κατηγορούμενη για μαστροπεία της κόρης της από τον Κολωνό είναι ύποπτη τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων, εάν αποφυλακιστεί.

Η μητέρα αρνείται τις κατηγορίες τονίζοντας ότι εκείνη είχε καταγγείλει στην αστυνομία τον Ηλία Μίχο μόλις έμαθε για τη σεξουαλική εκμετάλλευση του παιδιού, το οποίο έχει δηλώσει επανειλημμένα πως η γυναίκα δεν γνώριζε τίποτα.

Πρόσφατα ο γιος της κατηγορούμενης επέκρινε τις αρχές για καθυστέρηση της εξέτασης του αιτήματος της μητέρας του για αποφυλάκιση κάνοντας λόγο για κοροϊδία. Είχε χαρακτηρίσει άδικη την προφυλάκισή της και είχε αφήσει σαφέστατες αιχμές για προσπάθεια συγκάλυψης της πολύκροτης υπόθεσης.

Εδώ και μήνες έχουν συλληφθεί συνολικά δέκα άτομα για την υπόθεση της 12χρονης, που έπεσε θύμα του Μίχου, μελών του κυκλώματος μαστροπείας και «πελατών» αλλά το εγκληματικό κουβάρι ακόμα ξετυλίγεται.

Πηγή: efsyn

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Διαμαρτυρία vegans στο Σύνταγμα: «Η σφαγή δεν είναι αγάπη»

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φάμελλος: Ο Μητσοτάκης να αποβάλλει από την κυβέρνηση τον Βαρτζόπουλο

Ο Πέδρο Σάντσεθ πάλι ξαναγεννιέται από τις στάχτες του;

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα