ΑΘΗΝΑ
11:53
|
29.01.2023
Αύριο, Τετάρτη,  οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων του Δήμου Αλμωπίας, θα λειτουργήσουν κανονικά, εκτός των νηπιαγωγείων Χρύσας - Τσάκων και Ξιφιανή.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης παραμένουν η Αριδαία του δήμου Αλμωπίας και ο δήμος Σκύδρας στην Πέλλα μετά τις χτεσινές καταρρακτώδεις βροχές που έπληξαν τις περιοχές.

Η βροχόπτωση μετρήθηκε στα 206 χιλιοστά νερού σε ένα 24ωρο για μια περιοχή όπου η ετήσια βροχόπτωση υπολογίζεται στα 760 χιλιοστά.

Ο δήμαρχος της Αριδαίας, Χρήστος Μπάτσης, μιλώντας νωρίτερα σήμερα στο πρακτορείο ειδήσεων ΑΠΕ-ΜΠΕ, δήλωσε ότι η περιοχή κηρύχθηκε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης έπειτα από επικοινωνία με τον υφυπουργό στον Πρωθυπουργό, Χρήστο Τριαντόπουλο και τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα.

Ο Μπάτσης πρόσθεσε ότι στην περιοχή αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία ενώ οι πολίτες που έχουν υποστεί ζημιές μπορούν να καταθέσουν αίτηση οικονομικής ενίσχυσης στον δήμο.

Αύριο, Τετάρτη,  οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων του Δήμου Αλμωπίας, θα λειτουργήσουν κανονικά, εκτός των νηπιαγωγείων Χρύσας – Τσάκων και Ξιφιανής, στα οποία παρατηρήθηκε έντονη υγρασία στο εσωτερικό των κτιρίων.

Στον δήμο Σκύδρας συνεχίζεται η καταγραφή των ζημιών και, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η δήμαρχος Κατερίνα Ιγνατιάδου μετά από σχετικό αίτημα, κηρύχθηκε το σύνολο του δήμου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Ζημιές έχουν καταγραφεί σε χωράφια, δρόμους και σε οικιακό εξοπλισμό και έχει ενεργοποιηθεί ο κανονισμός για να καταθέσουν οι πολίτες αίτηση για οικονομική ενίσχυση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πακιστάν: Ανατροπή σκάφους σε λίμνη

Λεωφορείο στο Περού έπεσε σε γκρεμό, σκοτώνοντας τουλάχιστον 24 άτομα

ΗΠΑ-Μέμφις: Διαλύεται η ειδική μονάδα Scorpion, μετά το ξυλοδαρμό του Τάιρ Νίκολς

Τα Μισελ-άνοιους του Kosmo

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα