ΑΘΗΝΑ
12:57
|
28.04.2024
Νέα ψηφιακή καμπάνια από το Κέντρο Διοτίμα σε τρεις γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά, ουκρανικά), η οποία μιλά για την εμπειρία της έμφυλης βίας σε περιόδους κρίσεων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το Κέντρο Διοτίμα παρουσίασε την τελευταία ψηφιακή του καμπάνια για την έμφυλη βία με την υποστήριξη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες. Η καμπάνια #StandΒyΤhem, η οποία τρέχει σε τρεις γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά, ουκρανικά), αφορά το κοινό βίωμα της έμφυλης βίας για γυναίκες και θηλυκότητες, πέρα από σύνορα, σε περιόδους κρίσεων.

«Η έμφυλη βία είναι εκτοπισμός, από το σώμα, τις σκέψεις, τα συναισθήματα. Εντείνεται και αποκτά πολλαπλές μορφές, ιδίως σε περιόδους κρίσεων, όπως ο πρόσφατος πόλεμος στην Ουκρανία, αλλά και αλλού, που οδήγησε εκατομμύρια γυναίκες σε εξαναγκαστικό εκτοπισμό. Σε αυτές τις περιόδους, οι γυναίκες και τα κορίτσια κινδυνεύουν διπλά και χρειάζονται την υποστήριξή μας», αναφέρει το Κέντρο Διοτίμα και συμπληρώνει: «στόχος μας η ενδυνάμωση και ενημέρωση των γυναικών που έχουν βιώσει βία ή βρίσκονται σε κίνδυνο για τις υπηρεσίες υποστήριξης που παρέχουμε (ψυχοκοινωνική & νομική στήριξη), ενώ η καμπάνια μας έχει ως σκοπό και την ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινού». Η καμπάνια τρέχει στα social media του Κέντρου Διοτίμα για την περίοδο Δεκέμβριος 2022- Φεβρουάριος 2023.

Δείτε τα βίντει σε 3 γλώσσες:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νέο βίντεο με ισραηλινούς ομήρους έδωσε στη δημοσιότητα η Χαμάς

Ο Στόλος της Ελευθερίας αναβάλλει το ταξίδι του στη Γάζα

Οργή κατά Μπάιντεν στο ετήσιο δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου

Θεσσαλονίκη: Υπό έλεγχο η φωτιά σε κέντρο διασκέδασης στο λιμάνι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα