ΑΘΗΝΑ
12:44
|
17.05.2024
Το «Παιδί του Λαού» οδηγήθηκε στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας. Ο εκλιπών και οι συγγενείς του δεν ήθελαν στέφανα, αλλά να στηριχθεί «Το Σπίτι του Ηθοποιού».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το τελευταίο «αντίο» στον Nίκο Ξανθόπουλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών, είπαν συγγενείς και φίλοι στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, όπου τελέστηκε η πολιτική κηδεία του αγαπημένου καλλιτέχνη.

Συντετριμμένη ήταν η σύζυγός του, Εριφύλη, που συνοδευόταν από τα παιδιά και τα εγγόνια της, ενώ το «παρών» έδωσαν θαυμαστές του, καθώς και άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό και πολιτικό χώρο, όπως ο Ρήγας Αξελός, η Μαίρη Βιδάλη, η Ελένη Ροδά, ο Κώστας Βενετσάνος, ο Γιάννης Μπουρνέλης, η υπεύθυνη Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου και ο βουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Μετά το τέλος της πολιτικής κηδείας, η σορός του ηθοποιού οδηγήθηκε στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας, ενώ σύμφωνα με την επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος, οι ενδιαφερόμενοι, αντί στεφάνων, μπορούσαν να καταθέσουν χρήματα στο Ίδρυμα «Το Σπίτι του Ηθοποιού».

Η ανακοίνωση της οικογένειας:

Η οικογένεια του ηθοποιού Νίκου Ξανθόπουλου ενημερώνει ότι η κηδεία του θα είναι πολιτική. Στα πλαίσια της τελετής θα διεξαχθεί τρισάγιο την Τρίτη 24 Ιανουαρίου και ώρα 13.00 στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών, επιθυμία της δε είναι αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στο ΙΔΡΥΜΑ « Το Σπίτι του Ηθοποιού» (Alpha Bank GR 45 0140 2280 2280 0200 2002 719 – Εις μνήμην Νίκου Ξανθόπουλου).

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τέσσερις νεκροί από ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν το Τέξας

Μενίδι: Δίωξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση στον γυναικοκτόνο

Μαζική δηλητηρίαση μαθητών που κατανάλωσαν σχολικά γεύματα στη Λαμία

«Οι αζήτητοι»: Ένα διαχρονικό ντοκιμαντέρ για το σκάνδαλο της Λέρου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα