ΑΘΗΝΑ
00:29
|
27.04.2024
Ο Κύπριος TikToker αναζητούσε τον Ίλον Μασκ από τον Οκτώβριο. Τελικά τα κατάφερε και τον συνάντησε στις 21 Ιανουαρίου, την Παγκόσμια Ημέρα Αγκαλιάς.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η ιστορία θα μπορούσε να έχει και τίτλο «Αναζητώντας τον Ίλον Μασκ» ή «Περιπέτειες στην Αμερική». Στην περίπτωση του Κύπριου Φειδία Παναγιώτου οι δύο τίτλοι φαίνεται να ταυτίζονται καθώς για τον ίδιο ο (έως πρότινος πλουσιότερος) δισεκατομμυριούχος με ευρεία δράση σε πλειάδα επιχειρήσεων τεχνολογίας αιχμής, προβάλλει περίπου σαν ίνδαλμα. Ακόμη και εάν το ιδεατό ίνδαλμα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα…

Προβάλλοντας την περιπετειώδη αναζήτηση που ξεκίνησε από τον περασμένο Οκτώβριο ως σήμερα στο λογαριασμό του στο Tik Tok,  ο Κύπριος ΤικΤόκερ κατάφερε αυτό που θεωρούσε απώτερο σκοπό του ταξιδιού: μία συνάντηση με τον Ίλον Μασκ.

Ο σκοπός επιτεύχθηκε μετά από σχεδόν 70 βίντεο, καθώς ο Φειδίας Παναγιώτου κατάφερε να συναντηθεί με τον Ίλον Μασκ την Παγκόσμια Ημέρα Αγκαλιάς, στις 21 Ιανουαρίου, οπότε και πραγματοποίησε το όνειρό του.

Ο TikToker ανέβασε την φωτογραφική απόδειξη της συνάντησης, καλώντας τους ακολούθους του και τους υποστηρικτές του Μασκ να κάνουν υπομονή μέχρι να αναρτήσει και το σχετικό βίντεο.

Τελικά, την φωτογραφία από την αγκαλιά δημοσίευσε ο Φειδίας και στο Twitter, με τον Έλον Μάσκ να την αναδημοσιεύει, καθώς είναι και ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου Μέσου Κοινωνικής Δικτύωσης.

Ο Παναγιώτου έχει πάνω από 1,3 εκατομμύρια ακόλουθους στο TikTok και οι αναρτήσεις του συχνά συγκεντρώνουν πάνω από 37 εκατομμύρια «like».

Το πρώτο του βίντεο με την αναζήτηση του Ίλον Μασκ, το ανέβασε στις 21 Οκτωβρίου 2022 και έστησε μέχρι και σκηνές έξω από τα γραφεία της SpaceX και του Twitter μέχρι να καταφέρει το στόχο του.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μέρες Καριέρας αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος Τουρισμός για Όλους 2024

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Φωτιά στη Νέα Σμύρνη: Απεγκλωβίστηκε γυναίκα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα