ΑΘΗΝΑ
22:59
|
26.04.2024
Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης ανακοίνωσε ότι τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά. Αυτό ισχύει και για το νηπιαγωγείο Καλλιθέας που πλημμύρισε σήμερα;
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κανονικά αναμένεται να λειτουργήσουν αύριο, Παρασκευή, τα σχολεία στην Περιφέρεια Αττικής καθώς οι μετεωρολόγοι προβλέπουν υποχώρηση των έντονων καιρικών φαινομένων από απόψε.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο Γιώργος Πατούλης ανέφερε πως δεν υπάρχει σοβαρός λόγος αναστολής της λειτουργίας των σχολείων αύριο  και πως η εντολή που δόθηκε νωρίτερα σήμερα αφορά μόνον τα σχολεία που λειτουργούν με απογευματινή βάρδια καθώς και τα εσπερινά λύκεια και γυμνάσια.

Γ. Πατούλης για Μίχο: «Δεν μπορείς να ξέρεις κάθε φορά ποιος είναι απέναντί  σου» | 8/11/22 | ΕΡΤ - YouTube

«Θεωρήσαμε ευθύνη μας για λόγους πρόληψης να μη λειτουργήσουν τα εσπερινά και απογευματινά σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης σε όλη την Αττική, για να δημιουργήσουμε την δυνατότητα της μη κυκλοφοριακής συμφόρησης αλλά και της ασφάλειας» πρόσθεσε ο Πατούλης μιλώντας στην ΕΡΤ.

Πλημμύρες σε σχολεία

Είναι βεβαίως απορίας άξιον εάν αυτή η απόφαση καλύπτει και τις περιπτώσεις σχολείων που πλημμύρισαν από νωρίς σήμερα το πρωί, όπως το νηπιαγωγείο στην Καλλιθέα. Θα λειτουργήσει, άραγε, και αυτό αύριο «κανονικά»;

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μέρες Καριέρας αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος Τουρισμός για Όλους 2024

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Θα χρειαστούν 14 χρόνια για να απομακρυνθούν τα ερείπια από τη Γάζα…

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα