ΑΘΗΝΑ
10:50
|
18.05.2024
Μεγάλες εκτάσεις του νησιού έχουν καλυφθεί από λασπόνερα. Ως εκ τούτου, αποφασίστηκε, μεταξύ άλλων, να μη λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε απέραντη λίμνη έχουν μετατραπεί από νωρίς σήμερα το μεσημέρι αρκετές περιοχές της Ζακύνθου που επλήγησαν για ώρες από καταρρακτώδεις βροχές.

Οι απροσπέλαστοι (από τα λασπόνερα) δρόμοι σε μέρος του οδικού δικτύου και οι ζημιές που προκλήθηκαν από τις βροχοπτώσεις οδήγησαν τις αρμόδιες αρχές να αποφασίσουν την αναστολή της λειτουργίας των σχολείων στο νησί για την αποφυγή έκθεσης των μαθητών και των γονιών τους σε περαιτέρω κινδύνους.

Τα τοπικά ΜΜΕ κατέγραψαν τεράστιες πλημμυρισμένες εκτάσεις, αλλά και μεγάλη κατολίσθηση στην περιοχή Κορδέλος, που απέκλεισε κάποιους από τους κατοίκους στα σπίτια τους, κάποια εκ των οποίων υπέστησαν σημαντικές ζημιές από τα κομμάτια των βράχων που αποκολλήθηκαν και έπεσαν πάνω τους.Σύμφωνα με το Imerazante.gr κανένας από τους κατοίκους δεν τραυματίστηκε αλλά η ταραχή που πήραν ήταν μεγάλη.

Απίστευτες εικόνες αντίκρισαν οι κάτοικοι της Λούχας αφού μετά από σφοδρή χαλαζόπτωση που κάλυψε τα πάντα στο πέρασμα της, ο δρόμος έκλεισε για την ασφάλεια των οδηγών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νέες πλημμύρες προκαλούν χάος στο Αφγανιστάν: Νεκροί και καταστροφές

Μέξικο: Νεκρός υποψήφιος δήμαρχος και άλλοι 5 σε προεκλογική εκδήλωση

Υεμένη: Κατάρριψη αμερικανικού MQ-9 Reaper από τους Χούθι

Θεσσαλονίκη: Καταγγελία κατά ΚΝΕ-ΠΚΣ για μποϊκοτάζ στην πορεία για τη Νάκμπα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα